Hur man installerar ett luftintag på en 1996 Nissan Altima

En luftintag är en eftermarknad del du kan installera i din '96 Altima att något öka motorns hästkrafter. Förutom en ökning i prestanda, luftintag erbjuder en djupare motorljud när du öppnar gasspjället. Ett luftintag sänker temperaturen i motorns luft-bränsleblandning genom att tillåta mer luft in i förbränningskammaren. Mer luft ökar efterföljande effekt av varje förbränningscykel, höja den allmänna fordons hästkrafter. För att installera ett system för luftintag, måste du ta bort original luftfilter och ersätta det med eftermarknaden luftintag. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Ratchet
luftintagsenheten
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under främre tvärbalk av Nissan Altima och höja fordonets front upp.
2

Place pallbockar under frontjacket poäng (bakom framhjulen) och försiktigt sänka domkraft tills Altima vilar på pallbockar. Flytta domkraft ur vägen.
3

Öppna huven och lås den på plats med hjälp av stången hood prop. Hitta den ursprungliga luftfilterboxen på förarsidan av motorn, bakom batteriet.
4

Öppna locket till luftfiltret rutan genom att dra låsbygeln uppåt. Ta bort locket.
5

Ta bort den ursprungliga rektangulära luftfiltret och leta luftfilterboxen bultar under luftfiltret. Avlägsna bultarna med en spärrfunktion.
6

Lossa skruven på luftfiltret slangklämmorna. En slangklämma säkrar slangen till luftfiltret rutan, och den andra slangklämman håller slangen till spjällhuset. Lossa luftfiltret slangen från luftfiltret rutan.
7

Lyft upp luftfilterboxens och ta bort den från bilen.
8

Lossa luftfiltret slang från spjällhuset och ta bort den.
9

position och färdväg intaget montaget så att könen luftfiltret placerar i den tomma platsen där luftfilterlådan tidigare var. Passa in fästena på luftfilteraggregatet med bulthålen där luftfilterlådan tidigare.
10

Infoga bultarna du bort från luftfiltret rutan in i hålen i motorrummet, och dra åt tills den sitter fast.
11

Anslut den nya slangen luftintaget till fordonets spjällhuset och dra åt skruven på metallen slangklämman med en stjärnskruvmejsel.
12

Sätt domkraft under fordonet, lyfter upp det något, och ta bort domkraften. Sänk fordonet långsamt och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86118.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.