Hur man tar bort regulatorn på en Honda Accord

Honda avtalen tillverkas inte utföra upp till sin potential. De är gjorda för att anpassa sig till en rad statliga och federala lagar som reglerar gatakapacitet, miles per gallon och utsläpp. Den elektroniska styrenheten (ECU) är en dator inne i Accord som styr motorns prestanda. Vad reglerar toppfart på en Accord är inte en fysisk komponent, utan snarare är det som skrivits in i ECU som följer lagarna. Avlägsna ECU och ta den till en professionell att skrivas för att ta bort varvtalsregulatorn. Saker du behöver
Skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort den negativa batterikabeln en skiftnyckel.
Sida 2

Exponera ECU. Hitta där mattan för passagerarsidan möter brandvägg och dra mattan mot fordonets bakre del med fingrarna. Ta bort den nedre instrumentpanelen panelen plastic spark genom att lossa dess clips med fingrarna.
3

Identifiera ecun som den större av de två svarta lådor. Avlägsna metallbandet håller ECU på plats med hjälp av en hylsnyckel för att lossa dess två fästbultar. Dra ECU bort från brandväggen och koppla ur kablage ansluts till fordonet med fingrarna.
4

Ta ECU till en professionell för att programmet ska skrivas om för maximal hastighet. Anslut kablage tillbaka in i ECU med fingrarna. Installera omprogrammeras ECU till sin terminal, lägg metallbandet tillbaka över ECU och säkra bältet genom att fästa de två fästbultarna med lämplig hylsnyckel.
5

Fäst kick panel på plats och rulla tillbaka mattan till brandväggen. Anslut den negativa batteripolen med en skiftnyckel, och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87008.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.