Subaru Impreza Performance paket

prestandauppgradering paket säljs för olika aspekter av Subaru Impreza. Kit inkluderar uppgraderingar för turbo, fjädring och avgassystem. Köpa dessa system var för sig är ett alternativ, men vissa butiker kan minska arbetskostnaden om alla delar är installerade på en resa. Turbo uppgradering

Förbättrade turbos kan öka trycket i motorns cylindrar, vilket kommer att öka hästkrafter och vridmoment. Blouch gör flera olika turbo uppgraderingspaket som är "bolt on"-system, vilket innebär att de helt enkelt byta ut beståndet enheten och komma med nödvändiga delar för att installera den nya turbo. Blouch modeller inkluderar 18G, 16G och 16G XT. Priserna för dessa modeller mellan $ 700 och och $ 1200 USD under 2010.
Fjädring
p Det finns också paket och kit för att uppgradera upphängningssystem av Impreza. Flera företag gör dessa kit, inklusive Firestone, Air Zenith och VIAIR. Dessa kit brukar komma med kompressorer, luft tank, i hytten controller och slangar och stötar för uppgraderingar luftfjädring.
Exhaust Kits

Förbättra avgassystemet tillåter motorn att enkelt blåsa ut avgaserna. Detta innebär mindre ström går till spillo på avgastakt motorns kolvar och mer kraft överförs till hjulen. Vissa Avgasdelar (t.ex. katalysatorn och ljuddämparen) kan vara köp separat men det finns byggsatser för hela systemet finns. Ett sådant kit är det halvsats avgassystem från Magnaflow (del 16856).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95880.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.