Hur man knyter en Spidy Cargo Net

Spidy Gear gör en serie av lastnät för lastbilar och bilar . Spidy Gear nät går över lasthållare , på baksidan av lastbil sängar eller genom stammen att säkra lösa säckar , lådor och redskap . Näten är redan bundna men måste klippas eller hakas att säkra dem på plats . Spidy Gear nät är tillgängliga och dimensionerade för storlek - specifika delarna av bil eller lastbil och matchas enligt bilens eller lastbilens märke och modell . Saker du behöver
Auto krokar , öglor och hängare
Visa fler instruktioner
1

Placera krokarna ( medföljer näten ) på en plan yta och skjut två eller tre på hörnen och mitten av ena sidan av Spidy Gear lastnät .
2

Fäst krokarna på undersidan läppen på lastbilens flak , till en sport rack på bilens tak , eller till trunk läppar och krokar . Placera lasten och rutorna bredvid nätet och skjut två till tre krokar på motsatt sida av nätet .
3

Sträck Spidy sladdar Gear chock och nät ut och över lasten och bifoga de klipp - krokar till skenor eller läppar på flaket till kroppen .
4

Skjut växeln eller lådor tillsammans och dra åt nätet genom att ta bort krokarna från läpparna ( om det behövs ) och flytta dem till en stramare plats . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87226.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.