Hur man ladda batterierna med en 7-Way Trailer Connector

Automotive trailers är elektriskt kopplad som en förlängning av fordonsindustrin elsystemet. Mindre släp är i allmänhet kopplat för de grundläggande signaler-bromsljus, blinkers och lampor markör. Större släp, å andra sidan, är ofta fast med släpvagn, separata turn-signal och stopplyktor och hjälpkraft. För att dessa extra funktioner, är en mer komplex 6-väg eller 7-vägs ledningssystem needed.In synnerhet ger en 7-vägs ledningssystem inte bara systemet signalbelysning, men också ett medel för att ta ut ett 12-volts batteri. Saker du behöver
Automobile med 7-vägs trailer ledningar
Trailer med trådbundna 7-vägs
stickkontaktdonet 2 kabelskarvdon terminaler
Elektriska tång
Slip-gemensamma tänger | 12 -voltsbatteri
Svart elektrisk tråd och White elektrisk tråd Sida 2 batteri Terminalanslutningarna
Lödkolv och lödtenn
Visa fler instruktioner
1

Skär ett längd svart tråd. Strip ena änden av 1/2 tum av isolering, och anslut till en av batteriets Terminalanslutningarna. Löd denna anslutning. Lossa batteripolen bulten och installera batteriet terminalen till den positiva (+) batteripolen. Dra åt batteripolen bulten så att anslutningen till batteriet ordentligt.
2

Skär en längd av vit tråd och band ena änden av 1/2 tum av isoleringen. Anslut denna kabel till den andra batteripolen, och löda anslutningen. Lossa batteripolen bulten och installera batteriet terminalen till den negativa (-) batteripolen. Dra åt bulten batteripolen som i steg 1.
3

Placera en tråd Skarvhylsa på släpet svarta kabeln. Sätt i batteriet svarta kabeln i den Skarvhylsa anslutningshålet. Crimp kontakten hopkopplingshylsa tills metallbladet är jäms med plasthölje.
4

Placera den andra tråden Skarvhylsa på släpet vit tråd. Sätt i batteriet vita tråden i Skarvhylsa anslutningshålet. Crimp Skarvhylsa som i steg 3.
5

Anslut trailern kontakten till bilen släpvagnskablage uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83635.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.