Hur man byter en början på en VW Cabriolet

Byta din Volkswagen Cabriolet topp noggrant måste utföras, eller du kan rippa det nya tyget. Noggrann planering och de rätta verktygen som behövs för att se till att du inte skadar den nya toppen. Men när du har utfört de demonteringsföljd, kommer du att ha en bättre förståelse av installationsproceduren för den nya toppen. Med tanke på hur mycket information som krävs för att ersätta toppen, räkna med att begå flera timmar till detta förfarande. Saker du behöver
Kniv eller rakblad
platt skruvmejsel
Philips-skruvmejsel
Plastskrapa
10-mm hylsa
Ratchet skiftnyckel
Show Fler Instruktioner
1

Stäng konvertibel topp och ta bort plast hörn lock och skruvar placerade på varje ände av framsidan och baksidan av ramen. Använd ett rakblad eller vass kniv för att skära den vinyl partiet av innertaket på toppen övre hörnet på bakrutans glas tätning. Fortsätt att klippa och dra tyget toppen tills den är helt bort. Låt skummet lager under den på plats.
2

Ta bort den bakre glaset genom att bända en platt skruvmejsel mellan glasfönstret och tätningen ram, som ligger i mitten av den övre bakre ram. Du kan behöva bända i mitten och motsatta ändar av fönstret för att poppa ut.
3

Ta bort de fyra Phillips-skruvar som håller facket på ramen. Använd en platt skruvmejsel för att ta bort förseglingen magasinet från ram du bara skruvas, vara noga med att inte böja facket. Upprepa för den andra sidan av fordonet. Tätningen fack har skum fäst vid dess undersida.
4

Avlägsna headliner från toppen av ramen. Leta låsknapparna och öppna suffletten helt. Ta bort den övre ramen helt genom att lossa Phillips-skruvar som håller ihop.
5

Ta bort de två skruvarna som håller den främre tätningen läpp, som är den slanka svarta baren sitter på sidan av ramen nära framsidan av toppen. Ta bort den främre tätningen i mitten också. Var försiktig, eftersom det kan vara både limmas och skruvas på plats. Avlägsna förseglingen magasinet från ramen med samma metod som används för att ta bort den bakre tätningen facket. Ta bort alla skum eller dämpning. Använd ett rakblad eller plast skrapa bort så mycket vinyl och skum som möjligt.
6

Öppna suffletten och ta bort de bakre anslutningarna bakruta genom att lossa ledningarna nära toppen och botten av fönstret . Bänd en platt skruvmejsel runt fönstret, med en back-och-tillbaka rörelse för att ta bort det. Rengör det så grundligt som möjligt.
7

Använd en klammerborttagaren eller vass tång för att ta bort alla häftklamrar ligger nära fönsterkarmen. Använd en lång pinne för att stötta öppna den övre ramen halvvägs. Ta bort det översta stag, som omfattas av clips och brickor. Använd en 10-mm offset socket och skiftnyckel för att ta bort muttrarna från den bakre kabeln. Ta del av hur många varv det tar att ta bort dem, eftersom du kommer att behöva använda samma antal varv när du sätter tråden omslaget.
8

Applicera en spray smörjmedel till alla växlar och kablar. Hitta mitten av kabelkanal och den bakre kabeln, och markera den punkten.
9

Sprid ut den nya suffletten på plats på bilen. Säkra fickorna och spår hos den nya toppen över läpparna och ändar av ramen. Använd tyg lim för att ansluta den nya topp till botten av höljet utmed varje sida av ramen.
10

Säkra konvertibla inramning och innertak i omvänd ordning av borttagningen beskrivs ovan
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86988.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.