Hur man installerar Keyless Entry på en Chevy Truck

En nyckellösa låssystemet på din Chevy truck ger säkerhet och bekvämlighet. Prepackaged nyckellösa kit gör fumla efter nycklarna en minne blott, och installationen är ungefär lika enkelt som att installera en ny huvudenhet på din bilstereo. En liten elektrisk know-how är till hjälp för detta projekt, men ett keyless inresa kit ska ge dig allt material och instruktioner du behöver för att göra installationen så enkel som möjligt. Saker du behöver
Ström lås keyless inresa kit
Clip borttagningsverktyg
skruvmejsel
Borrmaskin Coping såg
bandklammorna
Wiring kontaktdon
Kabelskalare
Löd
Lödkolv
eltejp
Visa fler instruktioner
bort dörrpanelerna
1

Koppla trucken batteriet genom att ta bort minuspolen från lastbilen batteri.
2

Ta ut genom dörren trim. Använd ett verktyg klipp bort för att ta bort klippet fönstret veven. Ta resten av lucktätningen genom att försiktigt bända loss fjäderklämmorna.
3

bort dörrpanelen. Bakom lås dörren knopp, ta bort skruven som håller panelen på plats. Lyft luckan utanför dörren.
4

Demontera skruven som håller handtaget till dörren.
5

Haka dörrlåset stången från dörrhandtaget. Denna stav förbinder dörrhandtag till dörregeln.
6

Peel bort plasten fuktspärr från insidan av dörren. Spara denna plastfolie för ominstallation senare. Addera monterar manöverdonet
7

Hitta en plats innanför dörren som är parallell med dörrlåset länka spö och inte störa fönstret mekanismen.
8

montera ställdonet dörrlås innanför dörren. Använda den medföljande remmen från din makt lås kit, skruva fast den på insidan av dörren och montera ställdonet på bandet.
9

Bend och skär ställdonet förbinder staven för att matcha den ursprungliga dörrlås spö .
10

Justera och centrera ställdonet, enligt tillverkarens instruktioner. Dra åt ställdonet till mobilsmycke. Addera Wiring låssystemet
11

bort kick panel och panelen under instrumentbrädan.
12

Kör den viktigaste ledningsnätet från under instrumentbrädan, genom gummiluckan stöveln och in i dörren. Fixera ledningsnätet på insidan av dörren med buntband så att den inte kommer i vägen för fönstret mekanismen.
13

Anslut ledningsnätet till ställdonet. Matcha tråd färger från selen till ställdonet.
14

Montera modulen dörrlås och keyless inresa modul under instrumentbrädan. Var noga med att den inte stör lastbilens övriga funktioner.
15

Wire makten låssystem. Effekt lås kräver batteri och en jordkabel för att fungera effektivt. Anslut systemet Power Lock till batteriet tråd och till en bergvärmepump. I de flesta Chevy modeller, ger den tjocka röda kabeln makt och de svarta trådarna är jordkablar. Löd och tejpa strömkabeln till batteriet tråd, och anslut jordledningen av kraften låssystem till en stud på chassit.
16

Wire det nyckellösa låssystemet makt. En keyless inresa systemet behöver tändning, batteri, och jordanslutningar. Löd och tejpa strömkabeln och anslut jordledningen till chassit. I de flesta Chevy modeller, visar den rosa tråden tändningskabeln. Löd och tejpa tändningen anslutning till tändstiftsledningen.
17

Wire låsmekanismen till det nyckellösa låssystemet. Koppla låset och låsa trådar från det nyckellösa låssystemet till makten låssystem. Färgningen av dessa trådar varierar, så det är bäst att kolla bilens kopplingsschema eller makt lås bruksanvisning.
18

Wire parkeringsljuset funktionen. Om keyless inresa systemet har en option parkeringsljus, måste du ansluta kabeln parkeringsljus. För Chevy lastbilar, är det bäst att koppla denna kabel från keyless inresa till strålkastare tråden. Dra en av de främre strålkastarna framåt och anslut kabeln parkeringsljus till parkeringsljus tråden på pannlampan. I de flesta GM-modeller, är denna tråd brun.
19

Anslut batteriet och testa makt lås och nyckellösa låssystemet för att säkerställa att den fungerar korrekt.
20

Byt kick-panel, fuktspärr och dörrpaneler, att se alla kablar prydligt undanstoppad och säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83505.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.