Hur man installerar en Corvette Shifter Ball

Det finns många olika tillbehör som du kan använda för att anpassa din bil till din egen personliga smak. Många C5 Corvette ägare ser att uppgradera ratten stock skift. Eftermarknaden växelspaksknoppar finns tillgängliga som kommer att förbättra utseendet och känslan i växelspaken. De finns i många olika sammansättningar, stilar och färger. Uppgradera din växelspaksknopp i mindre än 30 minuter med några vanliga garage verktyg. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
penetrerande vätska
Locking vass tång
Gänglåsning
Visa fler instruktioner
1

Få insidan av bilen och ställa nödbromsen. Placera växelspaksknopp i fjärde växelläget.
2

in en liten platt skruvmejsel mellan plastkåpan och sidan av växelspaksknopp och försiktigt bända bort det och ta bort.

Billiga 3

Lokalisera presstapp längst upp i mitten på växelreglaget ratten. Spraya en liten mängd penetrerande vätska över stiftet och låt det dra i 10 minuter.
4

Håll stiftet genom att låsa spetstång över det samtidigt placera en platt skruvmejsel under fliken och nyfikna uppåt. Använd nål-tång för att ta bort stiftet ur öppningen.
5

Avlägsna shifter vredet genom att greppa den och vrida den motsols tills den lossnar. Placera en liten mängd av Gänglåsning över trappstegen på axeln.
6

Placera den nya växelspaksknoppen över axeln och skruva fast den igen tills den sitter fast. Se till att den hamnar rätt. Byt presstapp i kortplatsen och tryck på plast trim tillbaka locket över toppen av den nya ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85899.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.