Hur man använder en equalizer Hitch

The Equalizer Dragkrok systemet är ett 4-punkts fästsystem som anpassar sig till din bil och släp för att garantera en säker andstress fri distanser. Den Equalizer Hitch systemet är ett all inclusive skumt som har pre-anslutna vingla barer som kan justeras för att fördela vikten på släpvagnen så att du inte får någon negativ feedback (från sidvind, förbipasserande fordon eller väg vibration) i styrning. På grund av den ganska sofistikerad design av Equalizer, kan det tyckas svårt att montera en användning. Men det är faktiskt ganska enkelt monteras och användas om du bara följer några korta enkla steg. Saker du behöver
Ratchet set
Trailer
Equalizer Dragkrok systemet
Visa fler instruktioner
1

Installera länkplattorna på sidorna av vagnens kopplare område. Lossa skruvarna som håller länkplattorna samman och skjut sedan länkskivan över släpet koppel. Dra åt länkplattorna ner enligt tabellen anges i tillverkarens anvisningar. Du vill att vingla armarna lätt gem i länkplattorna, men inte vara lös samtidigt.
2

Undersök höjden på ditt fordon i jämförelse med höjden på skumt på släpvagnen. Montera skumt skaft i övre läge om du har en låg bil eller låg släpvagn och montera den i nedre läget om fordonet är hög. Använd den medföljande hårdvara för att montera dragkrok huvudet på skaft och sedan montera bollen på skumt huvudet. Addera 3

tillbaka bilen upp till släpvagnen och linje upp släpet tungan och boll. Skjut skumt ner på bollen och sedan bifoga länkplattorna på vardera sidan av vagnen.
4

Dra ner dem med Ratchet set och vända bollen spaken bakåt så att trailern är låst på plats på bollen. Om du har säkerhetskedjorna, nu är det dags att fästa dem från vagnen till bilen.
5

Anslut ledningsnätet till bilen och sedan ta vagnen en obelastad provkörning. De vingla barer ska vara bra och tight medan du kör, men inte så mycket att de hamnar i en binda när du svänger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83030.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.