Hur transportera last på taket av en Dodge Nitro

Packning alla dina prylar i din Dodge Nitro kan skapa en trång hytt. För att frigöra inre utrymme kan du installera ett system takräcke och en lastbärare. När du har takräcket på plats finns det en mängd olika alternativ skräddarsys för att passa din livsstil. De sträcker sig från cykel, last, skidor, snowboard och kajak bärare. Installera takräcket är en enkel process som kan göras på mindre än en timme. Saker du behöver
systemet Takräcke
insexnycklar
Hylsnyckelsats
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de åtta skruvarna som ligger i den installerade fabrikens tak skensystem med socket set.
2

bort de ovala brickorna under dessa bultar med spårskruvmejsel.
3

Insert takräcket metall grindar i de områden där du tog bort skruvarna och fäst dem med skruvarna du tog bort tidigare.
4

Lås upp låsen på slutet av rack rails med de medföljande nycklarna. Skjut upp den plasthylsa ovanpå rälsen och lossa de två bultarna placerade undertill med insexnycklarna.
5

Placera de främre fötterna i taket skenan så att stålet spärren på bakre säkrar att sidan järnvägen. Den främre tvärbalken bör placeras så långt fram som sidoskenorna tillåter. Sätt i en insexnyckel i sidan av fötterna och dra åt bulten. Detta kommer att säkra stål spärren på skenan. Upprepa detta steg för den andra sidan.
6

Dra åt insexnycklarna ovanpå skenan och placera plasthylsan tillbaka till sin gjutning. Sätt låsningsmekanismerna i slutet av de tvärgående skenor och låsa dem.
7

Upprepa steg 4 till 6 för den bakre tvärbalken. Placera den bakre skenan så nära baksidan av fordonet eftersom sidostyckena kommer att tillåta.
8

Fäst lastbärare till korset skenorna med låsning den på plats med de medföljande spännen. Dubbelkolla dessa är ordentligt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86283.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.