Hur Wire en Altima Trailer

Nissan Altima har en tillräckligt kraftfull motor för att dra en liten släpvagn. För att göra detta, måste du installera en dragkrok på bilen, tillsammans med en släpvagn kabelnät. Detta kabelnät förbinder trailer elektronik till Altima, och låter bromsljusen på Altima utlösa lamporna på släpet. Installera en sele släpvagnskablage tar lite tid, men när det är gjort kommer du att tillföra mycket till mångsidigheten hos din bil. Saker du behöver
Trailer kabelnät kit
Trim borttagningsverktyg
Tänger
Vit Scotchlok kontakter
självgängande skruvar
Drill
Metall borr
Gummihylsa
Wire strippor
Wire crimpers
Gul rumpa kontakter
gul ring terminaler
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Öppna bålen. Dra av plast nitar på plasten tröskeln panelen och förarsidan mattor med trim borttagningsverktyg. Dra av mattan för att exponera Altimas bakljus ledningsnät.
2

Anslut den röda kabeln med den blå linjen och en silver prick från Altima ledningsnätet till den bruna kabeln på trailern ledningsnätet med en vit Scotchlok kontaktdonet och tång. Anslut den gröna ledningen från Altima ledningsnätet till den gula ledningen på trailern ledningsnätet med en vit Scotchlok kontaktdonet och tång. Anslut den gröna ledningen med gul rand och silver prick från Altima ledningsnätet till den gröna kabeln på trailern ledningsnätet med en vit Scotchlok kontaktdonet och tång. Anslut den gröna ledningen med den gula randen från Altima ledningsnätet till den röda kabeln på trailern ledningsnätet med en vit Scotchlok kontaktdonet och tänger.
3

Installera den vita ledningen med ring terminal på trailern ledningsnätet till den plåt på bagageutrymmets golv med en självgängande skruv och borren. Dra av baksidan av konverteraren på trailern ledningsnätet med händerna och hålla omvandlaren rutan till insidan av plåt med händerna. Kör 4-poliga släp kabelstammen ut i bagageutrymmet.
4

Borra ett hål i stammen golvet med borrmaskin och en metall borr. Montera gummigenomföringen i hålet. Tryck på 10-gauge wire ur satsen i genomföringen så att ledningar lämnar fordonet. Strip 1/4-tums av avskärmning av av kvarvarande slutet på 10-gauge wire med kabelskalaren, sedan crimp den till den gula rumpa kontakt som redan är ansluten till den röda tråden på konverteraren använder tråd crimpers. Sätt tillbaka mattan och tröskeln kåpa till stammen med hjälp av clips fabriken plast.
5

Kör 10-gauge wire ned undersidan av Altima, och se till att kabeln inte kommer i kontakt allt som rör sig såsom indragande eller avgaser. Fäst tråden till bromsledningar och undersidan av Altima hjälp av buntband. Tryck tråd upp i brandväggen i motorrummet, och dra den längs motorn till slutet når batteriet.
6

Installera smältlänken ur satsen på slutet av 10-gauge tråd använder kabelskalaren, crimpers tråd och gula kontakter rumpa. Installera en gul ring terminal på den andra änden av smältlänken med kabelskalaren och crimpers tråd. Ta den positiva polen på batteriet med en fast nyckel och anslut klämman i linje med terminalen. Installera terminalen och ringen terminalen till batteriet med en skiftnyckel. Montera säkringen ur satsen i smältlänken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86853.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.