Do It Yourself Roll On Bed Liners

Oavsett om ditt mål är att skydda sängen av din lastbil från skada eller täcka upp något som redan har inträffat, är en själv-tillämpad rulla på sängen liner en kostnadseffektiv metod. Du kommer att spara hundratals dollar över en professionell spray på sängen liner. Om du tar dig tid och göra jobbet rätt, kommer det att se bra ut och vara mycket tufft, bara biljetten för att förbättra utseende, hållbarhet och andrahandsvärde på din trogna arbetshäst. Saker du behöver
Broom
Trinatriumfosfat
Maskeringstejp
Kraftig skur pad
Rena trasor
Gummihandskar
Xylen, aceton eller MEK lösningsmedel
Electric drill
Paint omrörning fastsättning
rulle på sängen liner kit
Roller pan
Textured rullar
Pensel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla objekt från baksidan av lastbilen och grundligt sopa ut sängen. Ta bort bakluckan och bakluckans hårdvara, samt några muttrar eller bultar i sängen som du inte vill belagd med säng liner. Var medveten om att eventuella kvarvarande hårdvara kommer att bli mycket svårt att ta bort efter sin belagd.
2

Tvätta flaket om nödvändigt med hjälp av ett rengöringsmedel som TSP för att ta bort hård smuts, sot och oljefyndigheter. Skölj noga och låt torka helt. Addera 3

masken områden i lastbilen och sängen du vill skyddas från beläggningen. Var noga med att inkludera några dräneringshål i sängen. Ta din tid och se till att tejpen appliceras prydligt och vidhäftning, beläggning binder ordentligt till alla oskyddade ytor när den torkar
4

Scuff hela ytan av bädden med skursvamp.. Försök inte att slipa den slät. Tanken är att främja vidhäftningen av beläggningen genom grov upp blanka områden av färg. Utplåna varje löst skräp med en ren trasa.
5

Ta på gummihandskar. Använd lösningsmedel och skurkudde att skrubba ur flaket igen, att se till att noggrant rengöra alla områden. Ta en ren trasa indränkt i lösningsmedel och ge varje yta en sista torka. Låt lösningsmedlet avdunsta helt.
6

Repetera alla förberedelser på bakluckan.
7

Blanda behållare av sängen liner med borrmaskin och omrörning fastsättning. Häll beläggningen i pannan och använd rullen att tillämpa ett jämnt lager på flaket, med början sidorna. Använd pensel för att badda en kappa i hörnen, sömmar och alla platser du inte kan nå med rullen. Glöm inte att sätta en kappa på bakluckan, alltför.
8

Låt beläggningen torka minst en till fyra timmar innan en andra, tjockare päls. Den färdiga flaket är i allmänhet redo för lätt användning i 12 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85581.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.