Så här ändrar min F-350 V10

Fords F-350 pickup utrustad med bensin V10-motorn är en av de mest mångsidiga och kraftfulla pickup lastbilar på vägarna. Redan kan bogsera otroliga belastningar, det finns några ändringar som är nödvändiga för att göra F-350 som kan dra mer, men det finns massor av förändringar som kan förbättra utseendet på F-350, samt göra sin V10-motorn mer kraftfull. Av särskilt intresse är fjädring lyfta kit, vilket dramatiskt förbättrar muskulös bra utseende finns bara på F-350 V10, liksom kall luft byggsatser induktion, vilket tillåter den stora V10-motorn att andas friare. Saker du behöver: Begagnad Ford F350 V10 suspension lift kit
4-tums F350 kroppen lift kit
Eftermarknad tunga hjul med off-road däck
V10 motor kall luft induktion kit

Visa mer instruktioner
1

installera F-350 lyfte fjädrings kitt. Satsen bör lyfta lastbilen minst 12 inches från sin mäldsuspension läge. Detta kan bäst åstadkommas genom att använda en 8-tums fjädring lyft kombinerat med en 4-tums kropp hiss. Kroppen lift kit innehåller de nödvändiga distanser som ska installeras mellan ramen och kroppen, samt en arm som omplacerar beståndet styrlänkaget för användning med lift kit.
2

Installera överdimensionerade hjul och däck för att matcha den nya höjden av fordonet. Undvik att installera däck som är för höga, i stället väljer ett däck som mäter cirka 35 inches tall. Denna storlek, tillsammans med en 18-tums hjul, ger en bra känsla för proportion till den lyfts F-350, som är varken för stort eller för litet. Du kan märka en nedgång i bränsleekonomi, men eftersom motorn nu måste arbeta hårdare för att nå angivna hastighetsgränser.
3

Byt V10 ask lager luft med en kall-luft induktion kit specifik för F-350 pickup för att förbättra effektiviteten hos motorn, vilket ökar hästkrafter. Av ersättningsluftöppningsplåten induktion kit kan mer luft att flöda in i spjällhuset av motorn, samt gör att luft att komma in i spjällhuset vid en kallare temperatur. Kall luft induktion kit möjliggöra montering av lager sensorer så att motorstyrningen enheten fortsätter att fungera korrekt och montera i samma position som lager luft rutan för att förenkla installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86840.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.