Hur Airbrush lågorna med en fransk kurva

Airbrushing lågor är lättare än det verkar, och en av de grundläggande verktygen alla airbrush konstnärer använder för att måla flammor är en fransk kurva. En fransk kurva är en mall av metall eller plast som upphovsmän och konstnärer kan använda för att rita kurvor med olika radier. Airbrush konstnärer använder franska kurvor som kant-mallar. Franska kurvor är inte standardiserade. Termen syftar på många kombinationer av kurvor som säljs av olika tillverkare. När du airbrush lågor bör du ha flera olika franska kurvor tillgängliga. Ju mer varierade kurvorna i dina flammor på mer realistiska ditt arbete kommer att se ut. Saker du behöver
Vattentät sandpapper
Base färg målar
Rena trasor
Maskering Sheets tejp
av tidningen
måla pistol
Airbrush
Luftkompressor
Airbrush måla i gratis färger
franska kurva
klarlack
Visa fler instruktioner
1

Förbered ytan som du tänker måla flammor. Tvätta ytan och sand det med allt fina kornstorlek vattentät sandpapper
2

applicera flera skikt av basecoat med en färg pistol. Låt varje lager torka i minst 20 minuter innan nästa skikt.
3

Förbered att måla lågorna. Skydda alla områden du inte vill måla med maskeringstejp och ark av tidningen. Torka av området du tänker måla med en ren, torr trasa. Välj den riktning du vill att dina lågor gå.
4

börja måla lågorna. Airbrush lång, lös, S kurvor på ytan. Variera bredden på linjerna Ändra vinkel du håller airbrush. Ju närmare vinkelräta airbrush är till ytan, kommer den tunnare linjen vara. Gör linjerna tjockare vid botten och tunnare på toppen. Använd snabba djärva drag. Kontrollera hur mycket färg du ansöker med fingret. Den lättare tryck desto ljusare skikt av färg. Dessa första stroke kan vara vilken färg som helst, men de är oftast målade med täckande rött.
5

Använd den franska kurvan för att lägga till detaljer till lågorna. Alltid täcka hålen i franska kurva med maskeringstejp. Aldrig täcka kanterna på franska kurva med tejp. I airbrushing, mindre är alltid mer. Du kan alltid lägga till mer färg. Placera olika delar av den franska kurvan över frihandskurvor du retuscherade. Använd olika tätheter av rött.
6

Lägg till fler detaljer och fler färger. När du fortsätter, spraya runt kanterna på franska kurva med orange och gul färg. När du är nöjd med flammorna, hjälpa små mängder av gult till basen och centrum några lågor.
7

Skydda lågorna med klarlack. Använd minst fyra klarlack. Låt varje lager torka innan du sprayar på nästa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85941.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.