Monteringsanvisningar Witter dragkrokar

Witter dragkrokar är en produkt gjord i Storbritannien, de kommer mycket rekommenderade av fritids fordonsägare som bogserar en bil när du reser. Instruktioner för montering Witter dragkrokar kommer från tillverkaren när du köper en ny dragkrok. Denna eftermarknaden produkt är mycket populär eftersom resenärerna använder ofta dragna fordon (ofta kallad "paddor" eftersom "padda" låter som "dragen") att komma runt destination fläckar. Du kan använda en Witter dragkrok för att dra din padda om du vidta åtgärder för att säkra den på rätt sätt. Saker du behöver
Rug
Witter bogsera Knife bar
(razor) katalog Måttband
Marker
Drill
ljus
skiftnycklar (öppen och box-end)
Spärrnycklar (3/8- & 1/2-inch-drives) katalog uttag (3/8- & 1/2-inch-drives) katalog träklossar
Visa mer Instruktioner
1

Parkera bilen du monterar en Witter dragstången på en plan yta med god ventilation och ljus. Trampa ner parkeringsbromsen och lägg upp överföringen i parken innan du stänger av bilen utanför.
2

Placera en matta på marken på baksidan av bilen och föra Witter dragstången till mattan. Ta bort alla fästen och konsoler fästa dragkroken. Placera alla delar åt sidan på ett ordnat sätt. Addera 3

bort mattan i bagageutrymmet för att avslöja golvpanelema. Om din bil är en sport utility vehicle, ta bort mattan över rambalkar på baksidan av fordonet i kupén.
4

Placera Witter dragkroken direkt under fordonets ram, i position för att göra en matchande märke på ramen och fordonets golv. Se till halsen av dragstången är centrerad från sida till sida och för djup. Gör en markering för varje bult hål och fäste.
5

Borra upp alla ankare hål och säkra Witter dragstången till fordonets ram med Witter dragkrok muttrar och bultar. Dra åt varje dragstången fästelement till ett minimum på 70 pounds per square inch med stötsäker låsbrickor att hålla fästelement snäva för livet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84449.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.