Hur man programmerar en 2005 Toyota Corolla Remote Keyless Entry

Du kan programmera en reservdelar eller keyless inresa fjärrkontrollen för 2005 Toyota Corolla utan att vara i besittning av en närvarande programmerat fjärrkontrollen för att sätta Corolla i sitt programmeringsläge. Det gör den annorlunda än andra fordon. Processen att programmera Corolla s keyless-entry fjärrkontrollen är inte svårt, men förfarandet förutsätter att anta en rad till synes udda åtgärder. Det är bäst att läsa hela processen för att bekanta sig med förfarandet vid början. Instruktioner
1

Öppna förardörren. Sitt i förarsätet, men lämna förardörren öppen. Sätt in nyckeln i tändningslåset helt och snabbt ta bort den. Sätt in det igen och ta bort den igen. Slå inte nyckeln antingen när du sätter in det.
2

Stäng förardörren, öppna den sedan. Stäng förardörren igen och öppna den igen. Sätt tillbaka nyckeln i tändningslåset helt och dra ut den igen.
3

Stäng förardörren och öppna den igen. Sedan stänga av den igen och öppna den igen. Sätt nyckeln i tändningslåset och lämna det i. Stäng förardörren.
4

Vrid nyckeln till "On" utan att starta motorn, och sedan förvandla det till "Off". Dra ut av tändningen. Lyssna för dörren-låsmekanismen att cykla. Detta gör att du vet att Corolla är i programmeringsläge.
5

Tryck och håll "Lock" och "Lås" på keyless inresa fjärrkontrollen i ungefär en och en halv sekund. Släpp båda knapparna och omedelbart tryck och håll "Lock" (av sig själv) i två sekunder. Släpp "Lock"-knappen. Dörren-låsmekanismen växlar. Detta gör att du vet att fjärrkontrollen är programmed.Repeat detta steg för att programmera mer än en fjärrkontroll under samma programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83935.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.