Hur du gör din egen vätgas för bilar

Göra väte bränsle för bilar är faktiskt inte så komplicerat. Hydrolys separerar väte från syre och kan skapa vad som kallas Browns gas. Denna gas inte är rent väte, men är tillräckligt reaktiva för att öka förbränningseffekt bränsle redan används. På detta sätt kan en "hydrogen booster" göras som kommer att arbeta på ditt befintliga bensindriven bil, i huvudsak kör din bil på vätgas! Den bästa delen av att anpassa en väte-booster till din befintliga bil är inte den ökade gas körsträcka (upp till 65-75mpg!), Men är det faktum att allt material finns lätt tillgängliga på din lokala järnaffär för under 100 kr. Saker du behöver
26 7/32 "Nötter
16 Nylon 6/6 1.6MM brickor
16 Elektriska wallplates
tre remsor av rostfri plåt
7 5/16" Brickor
1 18 "5/8 Piece of shrink wrap
1 4" Piece of shrink wrap Sida 2 4 "x5/16" Nylon stavar Sida 2 1.5 "x5/16" Cap bultar Sida 2 5/16 "gummibakstycke tätningsbrickorna
1 4" PVC hona adapter
1 4 "PVC plug
1 1/4" 90 grader. svivel
1 1/8 "Nylon fylla Babordsanslutning
1 1/4" Gummihätta
1 4 "PVC gavel
Visa fler instruktioner
1

Kapa PVC-rör till en längd av 12 inches och lock en ände med hjälp av lim på röret cap. Rengör alla kontaktytor med piprensare och sedan applicera lim till både locket och röret innan säkert skjuta röret locket på toppen av röret.
2

Montera metallplattor enligt bilden, med varje platta monterad rygg mot rygg på bulten stången, åtskilda av en mutter. Montera metallband till metallplattan struktur med hjälp av de extra nötter, och sedan montera denna struktur till locket på booster med de korta bultarna.
3

Borra ett hål i sidan av toppen av booster och montera 90 graders armbåge här. Skjut akvariet slangen på armbågen och montera booster på insidan eller din motor också. Borra ett hål i luftintaget slang på motorn och sätt in den andra änden av akvariet slangen i detta hål.

4

Fyll booster till 3/4 med en bakpulver och vatten blandning. Sätt strukturen metallpläteringen och skruva på locket nedåt tätt. Anslut batteriets pluspol till en skruv på toppen av metallbultar montera metallplattor till locket och den negativa polen till den andra bulten (detta gör el att strömma genom metallplattor).
5

Din booster är nu producerar vätgas. Slå bilen på och se hur det tomgång. Om allt är bra, kan du ta det en provkörning och börja spara!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82946.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.