Hur man lägger Solar Power på en Van

Montering solpaneler på en skåpbil kan vara måttligt utmanande beroende på modell av van (arbetar runt moonroofs och soltak tar en smula skicklighet) och solpaneler du vill bifoga. Däremot kommer det att vara värt det som solen ger fri grön energi till toppen av ditt batteri och kan betala sig till slut beroende på hur mycket du spenderar på panelerna. Paneler är endast monteras på taket så sido solpaneler kommer endast att få effekt under tidig morgon och sen kväll på grund av lutningen av jorden. Saker du behöver
borrhammare
metallborr
Caulk gun
Nuts
Bolts
Gummibricka
Tape meausre sälja Grease penna
Show Fler Instruktioner
1

mäta dimensioner solpanelen notera avståndet mellan centrum av bulthålen. Med dessa mätningar, mäta taket på van att hitta en lämplig plats för att montera panelerna. Du kan inte borra hål inom 4 inches av en taklucka eller annat du riskerar att blockera takluckan från öppningen. Markera var hålen kommer att gå med ett fett penna, var noga med att ange var i mitten av hålet kommer att bli.
2

Borra hål med en metall borr (1/8th av tum bit) samtidigt bär skyddsglasögon. Se till mitten av borrhålen ligger rakt ovanför centrum av var bulthålen kommer att bli. Slå in solpanelen ansikte med en filt eller kartong för att skydda de ömtåliga solceller. Placera sedan panelen på taket, noga med att rada upp bulthålen med de nyligen borrade hålen. Addera 3

Skjut en metallbricka på varje bult, följt av en gummipackning. Skjut bulten /brickan arrangemang i bulthålen och sedan skruva på en mutter med en gummi bricka på insidan på den andra änden av bulten. Wrench muttern hårt med en hand skiftnyckel tills kopplingen är ombonad med takpanelen. Caulk (alla fabrikat av badrum täta kommer att göra) den yttre bulten omkrets vattentäta fästpunkterna.
4

Dra nätkabeln från solpanelen in i motorrummet, måste du borra ett hål ut ur endera sidan av huven för att tillåta spel mellan tråden och huven. Fäst spänningsregulatorn inne i motorrummet där det finns plats med skruvar eller med buntband som regulator är tillräckligt lätt för att undvika hårt fäste.
5

Anslut sol kablarna på strömbrytaren regulatorn, matchande polariteten symboler. Med bilen utanför och de elektriska borttagna klämmor, bifoga spänningsregulatorn till batteriet (återigen matchande polaritet). Tillbaka batteriet klämmorna och ta bort höljet på solpaneler främre ytskikt. Skåpbilen har nu extra solpanel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85335.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.