Hur felsöker jag en Hornet Remote Car Starter ?

Hornet är ett varumärke av automatisk bil starter från DEI Electronics , och tillåter dig att engagera bilens tändning från så långt som ett par hundra meter bort . Dessa enheter ger dig möjlighet att värma upp bilen i frysning väder , men de kan sluta fungera av olika anledningar . Om detta händer , kan du byta ut batteriet och få distansarbete genom att återställa den till det system på bara några minuter . Instruktioner
1

Snap fjärrkontrollen fallet öppnar med en platt blad . Du kan göra detta genom att köra kniven längs utsidan av målet och kila det på ett ställe för att öppna den .
2

märke till platsen för det aktuella batteriet och ta bort det för att ersätta den med en nytt batteri på samma plats . Klicka fjärrkontrollen nära igen och skriv in din bil .
3

Sätt in nyckeln i bilens tändning , vrid den till " ACC " och lämna din förarsidans dörr öppen bakom dig . < br >
4

Tryck och släpp " Valet " -knappen på fjärrkontrollen och vänta på bilen för att släppa ut ett klingande ljud . Tryck och håll nere " Valet " knappen efter detta .
5

Tryck på startknappen medan du fortfarande håller " Valet " , och fortsätter att hålla båda knapparna tills systemet klockspel igen . Du kan sedan släppa både för att avsluta programmeringen och avsluta felsökningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86115.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.