Installation för Off-Road Lights på ett tak Light Bar

Installera off-road lampor på taket ljus bar på din bil är en av de bästa sätten att förbättra förarens sikt. För detta ändamål har du möjlighet att välja från ett stort utbud av produkter, från mitten till långväga lampor. Dessutom, de off-road ljus barer finns i olika storlekar, kompatibla med alla typer av fordon. Installationsprocessen bör inte ta längre än 30 minuter. Saker du behöver
Borra
borrkrona
sidavbitare
Rostfria bultar
Tape eller lödning
Visa fler instruktioner
1

Hitta den del av taket bar att du vill att belysningen ska gå. Vissa takräcke har förborrade hål för att montera lamporna, medan andra kräver att du borrar hålen själv.
2

Borra ett litet hål med din borrmaskin i instrumentbrädan där du vill att övergången till gå, skruva av brytaren. Skjut den bakre änden av den övre delen av omkopplaren genom hålet tills den ligger mot instrumentbrädan. Skruva på baksidan av omkopplaren på den del som du sätter in i hålet för att säkra den. Du kan dra åt växeln, du vill inte ha det för hårt
3

Kör de positiva och negativa kablarna från lamporna i bilen och fäst dem på baksidan av din switch. inom motsvarande områden.
4

Strip en liten bit tråd med din tråd strippor, och anslut den till makten och sladdar mark under din rattstången. Den andra änden ska fästa trådarna för taklampa.
5

Täta anslutningen på de sammansmälta ledningar med eltejp eller lödning.
6

Säkra grund av ljuset bar och dra den till ramen på bilen med rostfria bultar. Kontrollera att ramen är metall är också tydlig och ger en bra anslutning.
7

Slå på de nya lamporna att testa dem medan fordonet står inför en stor byggnad. Justera riktningen manuellt och se till att du har skärpt ljus ner till baren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86242.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.