Hur Wire en Kia Sorrento Trailer

När utrustat med en dragkrok, är Kia Sorrento kan bogsera en liten släpvagn. För att göra detta lagligt, men du måste installera en sele släpvagnskablage. Detta kabelnät förbinder bakljus på släpvagnen med bakljusen på Sorrento så de båda aktiveras samtidigt. Detta är utformat för att förhindra att vagnen misstag bakre slutade när du reser. För att göra detta behöver du några grundläggande delar och ca 30 minuter i tid. Saker du behöver
Trailer kablage kit
Buntband
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan på Sorrento. Avlägsna reservhjulet kit däck verktyg från stammen med händerna och montera verktygen. Installera långa verktyget i hålet i kofångaren och använda verktyget för att sänka reservdäcket underifrån Kia.
2

lägga ner och titta upp på reservdäcket området. Leta bogsera plug sele under Kia. Koppla båda halvorna av kontakten med dina händer. Koppla in ena sidan av denna bogsera kontakten i T-kontakten på släpvagnen kabelnätet, och anslut den andra sidan av lager bogsera kontakten till den andra sidan av T-anslutningen.
3

Kör den återstående änden av släpvagnen kabelnätet till dragkrok och fäst den på plats med hjälp av ett buntband. Dra tillbaka den skyddande självhäftande baksida på converter box. Fäst converter box till baksidan av stötfångaren.
4

Säkra överflödig kabel till chassit med buntband. Sätt tillbaka reservhjulet med verktygen ur satsen, sedan lägga verktygen tillbaka i bagageutrymmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86675.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.