Hur man installerar en 1997 Sebring Remote

Den 1997 Sebring är en av de många Chrysler fordon utrustade med nyckellösa kapacitet . Dessa system , som styrs med handhållna trådlösa fjärrkontroller som du kan lägga till din nyckelring , kontrollera din överfallslarm , trunk release och dörrlås . Du kan synkronisera och installera fjärrkoderna till systemet på bara några minuter från din förarsätet med bara fjärrkontrollen själv och din tändningsnyckeln . Instruktioner
1

Ange din bil med din nyckel och fjärrkontroll , och tryck på " Lock " -knappen på fjärrkontrollen fem gånger inom 10 sekunder .
2

Sätt in nyckeln i tändningen cylindern , och vrid nyckeln till läge "RUN" . Vänta på klockspel att sluta .
3

Tryck och håll " Lås upp " -knappen på fjärrkontrollen i fyra sekunder , tryck sedan på knappen " Panik " -knappen . Håll de båda knapparna tillsammans i en sekund och sedan släppa dem .
4

Vänta på ringklockan för att höras igen efter att ha släppt , tryck och släpp " Lock " och "låsa upp" knapparna samtidigt . < Br >
5

Tryck och släpp " Lås upp " -knappen på fjärrkontrollen och vänta på ett slutligt klämta att bekräfta slutförandet av programmering och installationsprocessen .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85891.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.