Vad är en Surge Performance Chip ?

En surge prestanda chip är en speciell typ av chip som vanligtvis används i bil modifiering för att öka den totala prestandan på bilen . Funktion

En surge prestanda chip är en typ av mikrochip som skapas som en eftermarknad alternativ för olika typer av bilar . Den primära uppgiften för en surge prestanda chip är att öka kraften i en bils motor genom omprogrammering av bilens motor att förbruka bränsle mer aggressivt .
Fördelar

En helt optimerad surge prestanda chip kan öka bränsleflödet till motorn . Detta gör överspänningsskydd prestandahöjande chip ett enkelt , kostnadseffektivt sätt att förbättra den övergripande kraften och prestandan i din motor utan att behöva ta itu med kostsamma byten eller tune -ups .
Överväganden

När funderar på att köpa ett chip surge prestanda , finns det några faktorer som du bör beakta . Den viktigaste av dessa faktorer är graden av bränsleförbrukning. Att öka bränsleförbrukningen i motorn kan ha en dålig inverkan på din bils bränsleekonomi om du inte använder ett chip som har optimerats för just ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85454.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.