Hur man installerar ett EK Sway Bar

Kräng.hämmare stödja upphävandet av ett fordon för att minska mängden kraft påverkar bilen. Uppgradera eller installera nya vingla barer kan förbättra hanteringen av din Honda Civic EK, vilket inkluderar '92 till '95 Samhällskunskap och '94 till '01 Acura Integras. Den fyrdörrars Civic EX levereras med både främre och bakre vingla barer. För övriga Civic modeller, inbegripet EK, använd främre nedre kontroll vapen avsedda för Integra eller Si /EX. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Hylsnyckelsats
Blocknycklar
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av din bil och vila det på pallbockar.
2

Avlägsna ändlänkarna bifogas bilens kontroll vapen med en skiftnyckel. Dessa är placerade på vardera sidan i närheten av där armen ansluter till resten av fordonet. Kontrollgruppen är formad som en hästsko och ligger inom ramen för din bil och direkt under din motor.
3

Ta bort D-konsolerna med skiftnyckel. Dessa håller hjälpramen till krängningshämmaren. Den hjälpramen är den metall inramning som håller ihop komponenterna i bilens ram.
4

Dra avgasröret ner och flytta den ur vägen. Avgaserna börjar på framsidan av din bil och kör till baksidan och in i avgasröret. Det går till motorn över krängningshämmaren. Du behöver bara dra den nedåt för att göra plats för att ta bort krängningshämmaren. Du bör ha om en fot utrymme att arbeta med att dra krängningshämmare från ditt fordon. Avgasröret kommer att hänga från botten av din bil. Du kan också behöva ta bort shifter koppling, beroende på om det körs under eller över din krängningshämmare. Om det blockerar avlägsnandet av din krängningshämmare, skruva loss skruvarna och flytta den ur vägen. Den shifter är ansluten med en platta av metall som löper längs mitten av fordonets ram..
5

Skjut den nya krängningshämmaren på Re-säkra shifter och avgaser.
6

Fäst ändlänkarna med bulten sätter medföljer ny arm kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86245.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.