Hur Koppla en Viper Car Alarm

Om din bil larmet går oavbrutet eller du wantto ersätta det med ett annat larm, måste du koppla bort den aktuella enheten. Även om du kan ta bilen till en lokal mekaniker att koppla bort larmet, kan du spara lite pengar genom att göra arbetet själv. Om du har en Viper larm modell bil, det enklaste sättet att koppla ur larmet och stoppa det från att låta innebär att ta bort säkringen. Saker du behöver
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen rutan i bilen för att lokalisera säkringen för larmsystemet. Säkringsdosor ligger oftast på två ställen i ett fordon: antingen på vänster sida av förarsidan instrumentbrädan (oftast bakom en panel) eller under bilens huv, på förarsidan av bilen. Inte varje bil har två lådor, och inte varje bil har dem på dessa platser. Om du är osäker på var ditt larm säkring, kolla din instruktionsbok.
2

Ta bort säkringen märkt "Alarm" med ett par nål-tång. Etiketterna har i allmänhet en gallerarrangemang som motsvarar med säkringen placering. Vissa säkringsdosorna innehåller säkring avdragare - produkter tillverkade speciellt för att ta bort den typ av säkring du har i din säkringsskåpet. Om din säkringsbox innehåller en avdragare, använd den för att ta bort säkringen. Om du inte har en säkring avdragare och inte vill använda nål-tång, kan du välja att använda fingrarna eller en pincett samt.
3

Byt säkring när du är redo att återansluta larmet Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85558.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.