Hur man installerar ett 200-4R Servo

Den 200-4R servo, kort för servomekanism, är en anordning som monteras på en bil som styr styr-och bromskraft tillämpas av föraren. När köpte, kommer det som ett kit som innehåller all hårdvara som behövs för installation. Installera en servo kräver användning av en transmission jack, som adekvat utrymme behövs för att passa servo in i bilens motorrum. Vid montering av 200-4R servo, följ instruktionerna noga och inte skadar någon närliggande delar av fordonet. Saker du behöver
växellådsdomkraft
brytjärnet
platt skruvmejsel Review, "Trans-gel" smörjmedel eller vaselin
Ban stift längdinställning verktyg Brickor
Metal kvarn

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen och se till att placeringen av motorns anslutningar ger tillräckligt utrymme för att sänka transmissionen. Sänk växellådan med en växellådsdomkraft att få tillgång till den utströmmande servo. Sänk inte transmissionen någon far än det behöver gå.
2

Tryck in den befintliga servo lock med ett spett. Indrag det tillräckligt för att avlasta trycket från den kvarhållande ringen. Bänd låsringen från servo med en platt skruvmejsel.
3

Ta bort locket från servo. Vissa transmissionsolja skall utgjuta, detta är normalt. Separera fjädern från kroppen för servosystemet så endast stiftaggregatet kvarstår. Kasta locket och fjädern.
4

Infoga ämnet kolven medföljer 200-4R servo på stiftaggregatet så urtaget vänd mot C-klämman. In den mindre av de två medföljande svarv tätningar skurna läpp på stiftet montaget så tätningen är vänd bort från stiftaggregatet. Sätt den större av de två medföljande läpptätningarna på stiftaggregatet på samma sätt.
5

Sätt i den medföljande O-ringen på 200-4R servo lock. Applicera "trans gel" smörjmedel eller vaselin på hålet i servo locket och den mindre av de två läpptätningarna. Sätt servo locket och vrid försiktigt medurs samtidigt som du trycker in i servo. Skada inte läpptätningarna medan du sätter locket.
6

Justera mellanliggande bandet utrymme som behövs. Använd ett förbud stiftverktyget längdjustering att mäta avslut. Sätt brickorna mellan servokolven och stål spacer för att minska mängden avslut. Slipa tappen med en metall grinder att öka bandet clearance. Felaktig justering av bandet kan resultera i omedelbar skada på bilen. Art Carr Performance Products föreslår att oerfarna byggare få hjälp av en professionell vid justering av bandet avslut.
7

Tryck en bändjärn mot servo för att hålla ner tillräckligt långt så att du kan sätta i låsringen tillbaka i spåret i hålet.
8

Kontrollera anslutningarna och kontrollera att de är täta innan höja sändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87386.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.