Uppgradera Idéer för Mustang 5.0

Under 2010 Ford Motor Company återinfördes Ford Mustang med en 5,0-liters motor. Under 2011 5,0-litersmotorn kommer att bli allmänt tillgängliga. Den 5,0-liters motorn är en modulär motor och många människor var extatisk när Ford släppte sin favorit muskel bil med denna motor under huven. Den klarar av hög hästkrafter utgång och det finns massor av sätt att anpassa den för att passa din personliga smak. Hjul och däck

2010-2011 stock Mustang 5,0-liters V-8 motorn genererar 412 hästkrafter. Du kan få det hästkrafter till marken genom att installera större fälgar och bredare däck. Detta bidrar till att förbättra din take-off hastigheter och ökar dragkraften. Även om Mustang kommer med imponerande 235/50/18 däck du kan förbättra den bakre däcket till en 305/40/18. Detta däck är flera inches bredare och passar på din Mustang utan modifikation. Med bredare däck, måste du använda en bredare fälg. De Mustang kommer att acceptera 10-tums fälgar utan fordon modifiering. Uppgradering hjulen ger dig möjlighet att anpassa utseendet på din Mustang utöver vad Ford tänkt.
Kallt luftintaget

Installera en kall luftintaget på din nya Mustang 5,0-litersmotorn kommer att förbättra dess prestanda. Den 5,0-litersmotorn har redan en förstärkt upp spjällhuset och ett dubbelt avgassystem. Det enda som hindrar den från ökad hästkrafter vinster är den restriktiva luftfilter. Med nyckelfärdiga utrustningar som gjorts av företag som K & N, airaid och verklig framledning, kan du installera en kall luft kit själv och öka din motorns prestanda.
Tuning Din elektroniska
Control Unit

flesta motorer, inklusive 5,0-liters Ford modulär motor, klarar av mycket mer hästkrafter än betyget på grund av begränsningar som programmerats in i ECU. Företag som SCT, Bully Dog och Diablo Sport gör tuners, och många prestanda garage erbjuda anpassade ECU tuning, för att bidra till att öka hästkrafter och prestanda för din motor. Du kan justera ECU att rymma många uppgraderingar, allt från däck storlek ändras till motorns timing till tändningen gnista.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85788.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.