Hur man byter Keyless Entry i en Buick

Med det nya millenniet, var keyless-entry fjärrkontroller standard på nästan alla nya bilar. Keyless-posten fjärrkontroller är små enheter, och de har plasthus, det är inte ovanligt för en att gå vilse eller sönder. Om din Buick fjärrkontroll försvinner eller går sönder, måste du ersätta det med ett nytt oprogrammerad, en. Innan byte fjärrkontrollen låser och låser upp din bil, och gör alla funktioner din förlorade eller trasiga fjärrkontroll fungerade, måste du programmera den nya. Du kan programmera den nya keyless-entry fjärrkontroll till systemet själv, vilket sparar en resa till din Buick återförsäljare. Instruktioner
1

Bestäm märket på din Keyless-systemet genom att hitta där den installerades eller lokalisera den manuella. Köp en fjärrkontroll som är samma märke som sändaren i bilen. Du kanske måste ringa din Buick återförsäljare för att avgöra vilken typ av keyless inresa systemet din Buick användningsområden och för att beställa en ny fjärrkontroll.
2

Ange din bil med din fjärrkontroll och din tändningsnyckel, och stäng förardörren bakom dig. Alla andra dörren ska stängas, också.
3

Förvandla din nyckel till läge "på", och sedan tillbaka till läge "off". Ta ut nyckeln ur tändningslåset.
4

Håll "Lås upp"-knappen på din Buick förardörren, sedan in och ta ur nyckeln ur tändningslåset två gånger. Sätt på knappen en tredje gång, lämna den där, och släpp "Unlock" fliken på förardörren.
5

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen för upp till 15 sekunder tills fordonet avger två pip för att indikera att fjärrkontrollen är programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84621.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.