Hur man bygger en snabb bil

Att förstå hur en motor producerar kraft är början på vad som krävs för att bygga en snabb bil. Att veta vilken utrustning är redan på jobbet är hur en prestanda-minded ägare börjar göra en bil går fortare. OEM erbjuder endast en begränsad mängd prestanda. Uppgradering till bättre delar är det snabbaste sättet att göra en genomsnittlig bil en riktigt bra, snabbt rinnande bil i framtiden. Bygg en snabb bil i steg som kommer att komplettera varje prestanda uppgradering som utförs. Saker du behöver
Standard vehicleFloor jackJack standsAir intakeComputer chipWide diameter avgaser
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant område som är nära de verktyg du använda. Lyft ramen från marken tillräckligt hög så att avgaserna är tillgänglig underifrån. Stödja vikten av bil eller lastbil med minst två pallbockar som stöd. Arbeta inte under en bil, lastbil eller annat fordon som lyfts upp enbart av en domkraft enbart för att förhindra att fordonets vikt från att komma ner på toppen av er under det arbete som görs på underredet och avgaser.

2

Koppla bort avgaserna från katalysatorer under passagerarutrymmet. Koppla på omvandlaren flänsar eller klippa ljuddämparen och rören som leder upp till omvandlare med en skärande såg. Om det inte finns några flänsar som vill koppla bort rörledningar, en svetsare eller avgas klämmor kommer att behövas för att ansluta de gamla rören till den nya, breda diameter avgassystemet och ljuddämparen.
3

Avlägsna lådan lager luft och luft rör som leder in i insugningsröret och kasta. Installera ett nytt, fritt flödande luftfilter mjölkuppsuget och high-flow luftfilter som ersättning för det vanliga systemet installeras på fabriken. Ökning av luft i motorn tillåter mer bränsle som skall insprutas, skapa mer hästkrafter. Den nya luftintaget röret är monterad på motorn vid insugningsröret inlopp med hjälp av en flexibel armbåge och ett säkringsorgan monteringsfäste som är fäst vid röret. Anslut en handhållen programmerare med en ny dator uppgradering
4

programmet i ECU av fordonet. För fordon med datorer, är detta utlopp samma ställe som ett diagnostiskt verktyg är ansluten till datorn vid verkstad. Beläget framför föraren, kommer uttaget finns i instrumentpanelen eller under den. När du är ansluten, följer du instruktionerna på den digitala styrenheten att installera en ny, uppgraderad datorprogram i bilens dator. Det nya programmet gör det möjligt för datorn att registrera den extra luftintag som ökar bränsletillförseln. Den extra hästkrafter kommer att handla om installationen av luftintaget och avgassystemet för att hantera den extra värme och hästkrafter som produceras.
5

Koppla handdatorn från ECU utloppet av fordonet. Provkörning och inspektera alla anslutningar efter uppvärmning av motorn till en operativ temperatur. Kontrollera avgas rördelar och kopplingar, och vara säker på att alla kopplingar är säkra. Lägg till mer hästkrafter genom att lätta på bilens vikt och behålla rätt lufttryck i alla fyra däck för en prestation inbyggd motor som ger mer effekt och extra hastighet under användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83022.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.