Hur man använder Twist Quick Lines Lock Bränsle

Traditionella bränsleledningar kan vara svårt och tidskrävande att installera. De kräver speciella verktyg och tekniker för att skära av rev och crimpers för att fästa kontakterna. Twist-Lok bränsleledningar och anslutningar erbjuder ett snabbt och enkelt alternativ till traditionella linjer. Med några grundläggande verktyg, kan Twist-Lok bränsleledningarna monteras på några minuter. Saker du behöver
Måttband
Marker
Twist-Lok slang
Twist-Lok kontakter
Vass kniv eller knivar
Oil
Vise
Platt skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Mät en sektion av Twist-Lok bränsleslang tillräckligt länge för att ersätta den befintliga bränsleledningen och markera var den behöver sänkas.
2

Använd en vass kniv eller knivar för att skära Twist-Lok bränsleslangen där den är markerad. Se till att snittet är fyrkantig och ren. Skjut sexkantiga kragen över bränsleslangen med den sexkantiga änden mot snittet. Olja insidan av bränsleslangen och hullingförsedda änden av en Twist-Lok-kontakt.
3

Skjut hullingförsedda änden av Twist-Lok-kontakten till den kapade änden av bränsleslangen. Placera det vridbara änden av Twist-lok kontakt i ett skruvstäd och dra åt skruvstäd tills kontakten sitter säkert. Skjut bränsleslangen på kopplingen, med en vridande rörelse, tills bränsleslangen bottnar mot hexagonala botten vridbara kontaktdon.
4

Använd en platt skruvmejsel för att bända upp den sexkantiga kragen på bränsleslangen. Skjut kragen uppåt tills det ligger an mot den hexagonala basen av Twist-Lok-anslutning. Vrid öppningen i kragen så att det inte kommer att vara synlig efter montering.
5

Montera bränsleledningen enligt de fordonstillverkarens specifikationer. Kontrollera bränsleledningar och anslutningar är täta. Byt ut eller reparera eventuella läckande ledningar eller anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96438.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.