Turbo Avgassystem Tips för bättre körsträcka

När gaspriserna stiger, chaufförer leta efter sätt att öka bränsleeffektiviteten i sina fordon. Ett sätt att spara på bränsle är att förbättra turbo avgassystem på din bil eller lastbil. Men, varnar den amerikanska Federal Trade Commission om att ta anspråk gas energibesparande produkter och tillbehör till nominella värdet. I ett test utfört på en mängd olika bränslebesparande metoder av Environmental Protection Agency, visade de flesta bränslesparande teknik för att ha liten eller ingen effekt på bilens körsträcka, och vissa kan vara skadligt för din bil. Smooth Avgassystem

installerar förbättrade slät flytande avgaser för att minska avgastemperaturen på din turbo systemet. Detta är i sin tur ökar den kraft och prestanda för din motor, vilket kan öka bränsleeffektiviteten på din bil.
Avgasrök Stacks

installerar skorstenar till din turboladdade lastbil för att ge det en "stor rigg" ser ut och förbättra ljudet och prestanda för din motor. Installera en ny turbo-pack kit på din turbo avgassystemet kommer att öka bilens avgasflödet, och därmed öka dess effektivitet och bränsle körsträcka.
Dual Stainless Steel Exhaust Kits

Vissa fordon, såsom Chrysler PT Cruiser och Porsche Cayenne, låter dig installera dubbla kit pipigt avgassystem på sina turbo avgassystem. Dubbla avgassystem tillåter din motor för att pumpa ut mer luft som, om den bil eller lastbil bränslesystem ledningssystem kan hantera det, kommer att öka hästkrafter och effektiviteten i din motor.
Turbo Exhaust Tubes

Montera en turbo avgasrör på avgasröret för att skapa ett flöde spiral avgaser i ditt avgassystem. Enligt tillverkaren, skapar detta ett vakuum, vilket tvingar den varma luften ut ur avgaserna snabbare, vilket i sin tur sänker mottryck och gör att din motor att andas bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95735.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.