Hur man använder en HKS Type 1 Turbo Timer

Den HKS Type 1 turbo timer ansluts till din turbo bilens tändning, låta den förbli tomgång efter att startnyckeln tas bort. Detta säkerställer att turbon ordentligt svalnar. Bortsett från denna viktiga turbo timer-funktion, har HKS Type 1 turbo timer många andra lägen och funktioner samt förmågan att fullt ut redigera turbo beteende nedräkning. Att veta hur man använder dessa ytterligare funktioner låter dig dra full nytta av HKS Type 1. Saker du behöver
HKS Type 1 turbo timer
Visa fler instruktioner
1

Börja ditt fordon för att driva på HKS turbo timer. Det finns nio lägen på turbo timer huvudskärm. För att växla mellan utvalda lägen, tryck på "M" knappen uppe till vänster på turbo timer ansikte. För att växla mellan sub-lägen för ett valt läge, tryck på "S"-knappen, som finns under "M." Tryck på "T1" och "T2" knapparna för att växla mellan undermenyer under drift.
2

Välj "Timer Mode" för att redigera beteende turbo timer nedräkning. Den första sub-läget är "Manual Mode." Välj detta alternativ, och du kan manuellt mata timervärdet, från 0 till 10 minuter. De följande två underkategorier lägen är "Minne 1-läge" och "Memory 2-läge." Dessa är förinställda timers på 1 minut och 3 minuter, respektive. Den slutliga sub-läget är "Auto Mode." Detta läge kommer att bestämma en lämplig nedvarvning tid automatiskt, baserat av inspelad fordon RPM beteende.
3

Tryck på "M"-knappen för att byta till "Fart visningsläge." De två undermenyer ares "Speed ​​Mode" och "Speed ​​Peak-läge." Dessa visar respektive fordonets aktuella hastighet och maximal fordonshastighet över den inspelade tidsperioden.
4

Tryck på "M"-knappen för att byta till "hastighetsvarningen Mode" som ljuder en varningssignal när fordonet når en förinställd hastighetsgräns. Tryck på "M" knappen igen för att visa "Engine RPM signal," som ljuder en varningssignal när motorn når en förvald RPM limit.
5

Tryck på "M"-knappen för att få upp "Quarter Mile tidsläget." Detta läge har nio undermenyer, vardera innehållande en annan tidsbaserad resultatmätning, t.ex. 0 till 100 meter, och 0 till 100 kilometer i timmen. Cykla mellan utvalda mäta prestanda med "S"-knappen. När en sub-läget är valt, kan du också cykla timerns auto-starta på och av med "T2"-knappen. Återställ de registrerade värdena med "T1"-knappen.
6

Tryck på "M"-knappen för att växla till "Stoppursläget." Den första sub-läget är "Time mätning." Detta förvandlar turbo timer till ett stoppur, som kan startas och stoppas med "T2"-knappen. Den andra sub-läget är "Lap tidmätning." Detta är ekvivalent med den tidigare sub-läge, förutom att slå "T1"-tangenten medan stoppuret är aktiverat kommer att registrera tid och ställa klockan, vilket möjliggör travet lap timing. Genom att trycka på "M" knappen igen cykler till "OFF-läge", vilket stängs av HKS Type 1 turbo timer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96360.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.