Hur man installerar en webbkamera i ett litet block Chevy

Om din gamla, litet block Chevy inte fungerar som det brukade och du vill att den ska producera mer makt, kan du installera en kam - om du är en erfaren mekaniker - eftersom det ger den bästa makt vinster och kostnaden är relativt låg. Förbättrad gasrespons är vad de flesta ägarna inser först, följt av bränsleekonomi och bättre körbarhet. Saker du behöver
skiftnycklar
Scraper
Gear avdragare
Mallet
Glidmedel
Bladmått
Packning
Visa fler instruktioner
1

bort både ventil täcker med en skiftnyckel för att lossa och ta bort ventilkåpan fästskruvar. Lossa rocker nuts arm justering på toppen av varje vipparm med en skiftnyckel så vipparmen monteringen är löst, men ta inte bort muttern helt.
2

Lossa skruvarna insugningsröret och dra insugsgrenröret fri från toppen av motorn. Rengör kanterna på motorn runt insugningsröret och ventilen täcker där gamla packningen kvar på ytan av motorn.
3

Ta bort alla ventilen stötstänger ansluter varje vipparm till en motor lyftare. Ta lyftarna från botten av insugningsröret öppning och förvara i olja åt sidan.
4

Avlägsna locket kamkedjan ligger längst fram på motorn. Axeln av fläkten sträcker sig ut ur kamkedjans locket och det kan användas för att lokalisera denna utrustning. Lossa alla skruvarna och dra av bakstycket från motorn. Torka bort gammalt packningsmaterial från motorns yta.
5

Dra vevaxelhjulet från vevaxeln. Använd en växel avdragare för att driva mittbulten av verktyget in i toppen av vevaxeln som kommer att dra kugghjulet av änden av skaftet. Samla redskap och kamkedjan från högsta växeln när den nedre kugghjulet är fri att tas bort.
6

Ta högsta växeln med båda händerna och dra kamaxeln ur motorn långsamt. Se till att du inte slår i slutet av kamaxeln i motorn för att förhindra skador på kamaxeln eller kamaxellager i slutet, mitten och framsidan av motorn.
7

Dra kamaxelhjulet av kamaxeln och knacka på änden av en ersättare kamaxel med en hammare. Ta tag i nya kamaxeln genom växeln och smörja alla lober och tidskrifter på kamaxeln med kamaxeln smörjmedel.
8

Håll i kamaxeldrevet och sätt den andra änden till framsidan av motorn tills kamaxeln sitter inom tre cam lagren. Slå in kamaxeldrevet med en kamkedjan som är lindad runt vevaxeldrevet. Placera vevaxelkugghjul över änden på vevaxeln och knacka på plats med en hammare.
9

tillbaka locket kamkedjan med en ny packning. Dra ner med sina bultar och en skiftnyckel. Sätt lifters in i botten av intaget och placera tryckstången på plats. Dra åt rocker muttern armen justering tills stången har spänningen och sedan dra åt muttern 270 grader medurs.
10

Upprepa lyftaren och stötstången installation tills alla är installerade. Byt insugningsröret med en ny packning och fäst den till toppen av motorn med intag bultar och en skiftnyckel.
11

Fäst ventilen täcker till motorn med skruvarna ventilkåpan och en skiftnyckel. Fyll på motorn med smörjning och testa installationen genom att köra motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86365.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.