Hur man bygger en racerbil Av 1990 Mustang

Ford Mustang är en av de mest populära amerikanska gatbilar någonsin tänkt och har varit i produktion sedan 1964. Medan Mustang kan göra en stor gata driven muskelbil, det gör också en stor racerbil. Denna modell har sett en mängd olika konkurrensproblem användningsområden, från roadracing till dragracing. Bygga en Mustang racerbil, men kan ta en betydande utlägg av pengar och tid om det görs på rätt sätt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Mustang racing och tillbehör prestanda
1990 Mustang
Visa fler instruktioner
1

stelna suspension. En av de viktigaste komponenterna i en Mustang byggd för racing är en styvare fjädring som hjälper den bättre hantera och minska kroppens roll. Last Call Racing är en stor källa för en Mustang prestanda suspension. Du kan välja från ett sortiment av sänkningsfjädrar, styvare stötdämpare prestanda och full kit fjädring som ger allt du behöver för att få din Mustang hantering som bäst.
2

Byt hjul och däck med ljusare racing hjul och däck ras. Den Tire Rack är ett bra ställe att hitta lättare, högpresterande racing hjul samt ett mycket brett utbud av racing däck, från dem som används på gatan och banan eller fullt utvecklad däck konkurrens. Race däck är gjorda av mjukare gummiblandning som värms upp fortare, medan lättare hjul kommer att minska din Mustang ofjädrad vikt.
3

Uppgradera bromsarna. Din Mustang förmåga att stanna snabbt och effektivt under upprepade aggressiv bromsning i en annan mycket viktig aspekt av racing. Min varma Mustang erbjuder en mycket imponerande stor broms kit från AP Racing, en av de främsta tillverkarna av bromsarna konkurrens spec i världen. Detta kit innehåller större bromsok, större rotorer, bättre bromsbelägg och flätad stål bromsledningar.
4

modifiera motorn. Börja med att installera ett friare flöde avgaser och rörformade rubriker, vilket hjälper din motor att köra mer effektivt och producera mer effekt och vridmoment. Följ upp dessa ändringar med en färdigbyggd race motor, vilket kan inkludera över bore kolvar för en ökad förskjutning, en mer aggressiv kamaxel, ett lättare svänghjul och andra makt stöta tillägg. Försumma inte kylsystemet. En större kylare, oljekylare och större elektriska fläktar se allt som din Mustang förblir svalt under press.
5

Strip interiören. Ta bort mattor, dörrpaneler, fram-och baksäte och allt annat som inte behövs för racing. Skrapa ljuddämpning från golvbrädorna. När du har interiören avskalade, kan du måla de inre ytorna vita för ett rent utseende eller måla insidan för att matcha utsidan. Installera en racing stol från ett företag som Recaro. För fullt utvecklad race bruk, behöver du även en komplett bur installeras av en störtbåge maker och säkerhetskomponenter som femgradig racing selar, ett släcksystem och en kill switch så att motorns bränslesystem kan stängas av i händelse av en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95254.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.