Hur Wire en Mazda Miata MX-5 för släp?

Alla vagnar måste ha markör, signal-och bromsljus som juridiskt tillåtet på allmän väg. Dessa system ger viktig information om din storlek, riktning och hastighet för andra förare. Vagnens lamporna drivs av bilens elsystem via en elektrisk kontakt som kopplas in i Miata s lampor. För en grundläggande belysning, är en fyra-polig kontakt behövs. Anslutning av kontakten till Miata kan göras med några grundläggande bil elektriska kunskaper och gemensamma verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-V-prov ljus
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort skruvarna som fäster bromsljusen till kroppen av fordonet med skruvmejseln. Dra lamporna ur sina hålor och vila dem i en position som inte utöva påtryckningar på ledningarna.
2

Anslut 12-volts testet ljusets jordkabel till bilens kropp i ett läge nära vänster blinkers. Marken är den enda tråden lämnar testet ljus som har en klämma på slutet. En bil använder hela metallkropp av fordonet såsom dess elektrisk jord. Varje ren metall yta kommer att arbeta för denna funktion. Utsatt bulthuvudena normalt göra bra jordanslutningar.
3

Slå på den vänstra signalen med förarens kontroll.
4

Gå tillbaka till de blottade trådarna på vänster baklykta. Använd sonden på testet ljus för att bestämma vilken tråd levererar den vänstra signaleffekten direkt till ljuset. Sondens tänds när du har upptäckt den rätta tråden. Markera denna tråd "vänster signal." Upprepa detta steg för att hitta rätt trådar för rätt signal-och positionsljus.
5

Öppna bagageluckan och kör fyrvägs kabelhärvor s ledningar förbi kanterna på bålen paneler och in på baksidan av lampor. Du kan behöva en skruvmejsel för att försiktigt bända upp kanten av panelen.
6

Anslut den gröna ledningen på selen till makten tråd för rätt signal med kontakterna scotch lås. Dessa kontaktdon fungerar genom att placera en tråd i varje grove och stänga grinden. Detta kommer att tvinga ett metallblad i båda trådarna skapar en anslutning. Anslut den gula ledningen till bilens vänstra blinkers, den bruna kabeln till fordonets positionsljus strömkälla och den vita sladden till bilens jord (svart) på samma sätt.
7

Fäst ledningar sele för lösa sladdar till det inre av Miata kropp med buntband.
8

Wrap alla anslutningar i eltejp för lite extra skydd. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86250.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.