Hur man gör Ghost Flames

Ghost flames är en anpassad färg effekt som används på personbilar. Det finns förmodligen lika många varianter av ghost flames som det finns målare, men en sann spöke flamma gömd i bilens lack och kan endast ses när ljuset träffar det bara rätt. Saker du behöver
Air kompressor
sprutpistol (specificera pistol /airbrush) katalog fin linje striping tejp 1/8-tums
Maskeringstejp
Pearl måla
klarlack måla
putstrasa
Respirator
Vax och fett remover
Rena trasor
Gray instegsskydd pad (fin) katalog Paint silar
Visa fler instruktioner
1 < p> Lätt instegsskydd arbetsområdet med en grå eller fint grus, slitskydd pad. Du vill inte trycka för hårt när du gör detta, vill du bara se till att det inte finns några blanka områden. Den nya färgen kommer inte hålla sig till de blanka områdena och kommer flagna. Torka av arbetsområdet med vax och fett remover på en ren trasa. Håll din arbetsplats ren.
2

börja lägga ut dina flammor med fin-line strippa tejp. Det är inte så svårt som det ser ut, och du kan alltid plocka bandet tillbaka upp och göra om det tills du har något du gillar. Det finns inga regler för vad en låga har att se ut, så ta din tid med det här steget och göra den till din egen.
3

Mask bort allt du inte vill ha målas med maskeringstejp. Kontrollera alla kanter täcks men några överlappningar tejp i flamman områden. Torka av arbetsområdet med vax och fett remover på en ren trasa. Smuts, olja, fett eller andra föroreningar kvar på ytan kommer att påverka lack.
4

Häll pärla färgen genom en färg sil i en ren pistolen och göra nödvändiga lufttrycket eller färgflöde justeringar av din pistol. Torka din panel med en putstrasa för att plocka upp något damm eller ludd som kan ha varit kvar från vax och fett remover.
5

Spray din flammade panel med en lätt, jämnt lager av färg som håller sprutpistolen 10 inches till 12 inches bort från ytan. Pearl färg är svårt att se när målas. Du kanske måste titta på panelen i en vinkel så att hela ytan har ett jämnt lager blank våt färg på den. Sanna ghost flames gömma sig i bakgrunden och oftast bara kräver ett skikt av färg. Ju mer färg du använder, desto mer kommer de att stå ut på egen hand. Det är där du får så att de ser något som du vill. Du kan även ta det ett steg längre och airbrush annan färg pärla längs kanterna eller på tips. Det är upp till dig. Låt färgen torka i ungefär en timme innan du går vidare till nästa steg för att se till att färgen inte är skadad.
6

bort all maskering och fin linje tejpen från arbetsområdet. Beroende på hur du målat pärlan, kan det vara svårt att se lågorna, men de kommer att stå ut så fort ljuset fångar pearl flingor. Torka hela panelen ner med vax och fett remover för att bli av med alla rester som kan ha kvar av bandet.
7

Häll klarlack måla genom en färg sil i en ren pistolen och göra någon behövde lufttryck eller måla justeringar flöde till din pistol. Torka din panel med en putstrasa för att plocka upp något damm eller ludd som kan ha varit kvar från vax och fett remover.
8

Spray hela panelen med ett jämnt lager färg håller sprayen gun 10 inches till 12 inches bort från ytan. Du kan ansöka så många lager av tydlig som du vill. Ju mer du lägger på, desto djupare färgen kommer att se ut. Vänta ca 30 minuter mellan lagren. Låt ca tre till fyra timmar för den färdiga pjäsen torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87425.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.