Hur att måla med en HVLP pistol

Det är nog säkert att anta att du vill ha det bästa möjliga lack med minsta möjliga arbete. En hög volym, lågt tryck (HVLP) färg spruta är en som distribuerar en stor mängd färg vid relativt lågt tryck. De sprutor använda mindre färg för att täcka samma storlek område. Färgen appliceras i en ultra fin dimma, skapa en tunn och jämn applicering av färg. Använda en HVLP färgspruta tar tag att vänja sig. Om du inte har använt en innan, prova det på vissa skrot bitar av trä innan du attackerar ett verkligt projekt. Det är föredraget att använda sprutans utomhus för ventilation. Saker du behöver
HVLP färgspruta
Plastfolie
Låg please målartejp
Eye Paint
goggles
Mask
Visa fler instruktioner

1

Prep objektet som skall målas. Färg sprutor kan användas för att måla möbler, bilar, båtar och hem. Du måste helt täcka något som du inte vill ha målat. Använd plastfolie och låg klibbighet målartejp för att täcka närliggande föremål.
2

Blanda färgen med thinner. Följ anvisningarna som följde med din HVLP färgspruta. Varje typ av färg kommer att ha olika förhållanden av färg för att måla tunnare och kan kräva olika typer av tunnare. Blanda färgen och tunnare. Latex förtunnas färgen med vatten.
3

Fyll behållaren av färg spruta och skruva behållaren till sprutan. Koppla in kompressorn. Placera kompressorn på 50 psi för att starta. Ställ in färgen distribution till mitten inställning, beroende på din spruta
4

Testa inställningarna på en bit plywood för täckning. Justera psi och volymen av färg som släpps tills du får distributionen av färg till en nivå som du är bekväm med och som kommer att täcka väggarna med ett tunt, jämnt lager av färg. För mycket volym kommer att orsaka dropp medan en alltför tunn päls kommer att fungera, men ta dig mycket längre tid än nödvändigt. Alltid bära en mask och skyddsglasögon när du använder en HVLP färgspruta.
5

Måla dina möbler eller väggar med hjälp av färg spruta. Använd en stadig fram och återgående rörelse med en liten överlappning av varje passage av sprutan. Undvik för mycket överlappning, eftersom detta kommer att orsaka dropp och springer. Måla hela rummet. Låt färgen torka. Applicera ett andra lager om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83754.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.