Stegen används för att modifiera en bil

För vissa förare, köpa rätt bil är det sista steget i att få pålitlig, trevlig transporter. För andra, köpa en bil är det första steget i en lång process av förändringar som kommer att resultera i en unik bil som uttrycker en personlig stil och inkluderar anpassade funktioner för bättre prestanda eller en som sticker ut utseende. Engine Swap

Byta beståndet motorn i en bil är ett dyrt, tidsödande och kladdigt jobb - så placera den nära toppen av en att-göra-lista när du ändrar en bil. En ny motor kan ge en gammal bil nytt liv eller ta en högpresterande drivlinan till ett fordon som används för att få mer blygsamma förmågor. För att utföra en motor swap du behöver en stor kunskap om motor mekanik, samt verktyg specialitet såsom en motor hissa. Byta motorn är också den bästa tiden att göra relaterade förändringar, till exempel installera en turbo eller kompressor och installera en ny växellåda.
Body Work

Body arbete och tillbehör Exteriör kan göra bilen sticker ut från liknande modeller och ge den en speciell form som kan tyda på snabbhet eller makt, eller likna det vid ett visst märke, modell eller era bilar. Detta kan inkludera ändringar som att lägga en bakre spoiler, bifoga ett bodykit och sidokjolar och sänkning, eller "hackning" takpanelen.
Interiör Mods
< p> Interior ändringar gör en bil mer bekvämt och praktiskt att köra. När kroppen ändringar är klar, kan du gå till jobbet inne i bilen. För en högpresterande modifiering, tillsätt sportstolar eller en racing sele för ökad säkerhet och trygghet under körning. Funktioner som en handsfree-telefon, premium stereo och inre färgade lampor bidrar till bilens interiör karaktär.
Lack

lack bör vara en av de sista stegen i att modifiera en bil. Spara det till slutet innebär att du kan arbeta på kroppen, luta in i motorrummet och borra hål för att installera ny interiör och exteriör utrustning utan att behöva oroa dig för att skada lacken. Anpassad måla jobb kräver många lager och tålamod, tillsammans med en luft borste som har utbytbara tips för att skapa mönster och linjer i olika former och storlekar. Du kan också blanda egna färger om du har tillgång till ett utbud av färg och kunskap om de kemikalier som den innehåller. Addera Sista handen

Även om du inte vill polera en ny lack, tillämpa dekaler eller yttre badging, tillsammans med nya fälgar och däck, för att ge bilen en färdig look. Det sista steget i att modifiera bilen ska lämna in till en inspektion för att se till att det är säkert och lagligt att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84921.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.