Hur man sätter på en Vent Visir

vent visir är utformade för att släppa in luft i fönstren i bilen samtidigt som regn och snö ute. Vent visir kommer i många former och storlekar för alla typer av fordon och är tejpade till fönstret, i stället skruvas på, för att inte göra skada på fordonet genom att borra hål. Processen för installation av en vent visor är identisk oberoende av fordon. Mängden fönster och storleken på visiret är de enda två variabler i det här projektet. Saker du behöver
Sprayflaska tvättsprit trasor
Shop
vent visor och monteringssats
Visa fler instruktioner
1

tillsätt 3 msk gnugga alkohol till en sprayflaska. Fyll resten av flaskan med vatten och skaka blandningen ordentligt.
2

Spraya blandningen på en ren trasa och torka av ytan av dörrpanelen där vent visor kommer att installeras. Det är viktigt att ha en ren yta för vent visor att montera på eftersom den hålls på plats med speciell tejp. Addera 3

Torka hela ytan med en torr trasa. Upprepa steg 2 om det finns någon smuts eller sot kvar på den övre luckan panelen ovanför fönstret.
4

Vrid vent visor på dess baksida. Skala av ca 1 cm av tejpen från baksidan av vent visor i slutet. Böj bandet så att det sticker ut från toppen av visiret när den trycks mot fordonet. Peel tejpen från den andra änden av visiret omkring en tum från slutet. Böj bandet så att det också skjuter ut från den övre delen av visiret när den trycks mot fordonet.
5

Passa visiret på toppen av dörrpanelen, strax ovanför fönstret. Du vill inte visiret att sitta för lågt för att undvika att slå i sidan spegeln eller hindra din åsikt. Tumregeln för att installera en vent visor är att lokalisera den 1/2 till 3/8 av en tum ovanför fönstret.
6

Tryck vent visor mot bilen i ena änden när du har den anpassas ordentligt. Gå till den motsatta änden och skala tejpen uppåt med en hand. Tryck på vent visor på dörrpanelen med andra handen efter att ta bort tejpen.
7

Tryck hela vent visor mot fordonet gång efter peeling all tejpen bort från visiret.

8

Upprepa steg 1 till 7 för varje fönster där du installerar en vent visor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84843.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.