Hur kan vi minska Avgas Drone

Avgas drone är inte buller från motorn, är det motorljud som verkar på avgassystemet. Tänk dig ett barn på en gunga, om du ger barnet en liten knuff, flyttar hon lite. Vänta för henne att komma tillbaka till dig och tillämpa samma mängd kraft precis som hon börjar att svänga undan och hon ska gå lite högre. Avgasrör svarar på högfrekvent ljud på samma sätt. Vissa frekvenser kommer att fortsätta lägga energi på de vibrerande rören tills de börjar nynna eller "drone." Minska drone kommer ner till att förändra rörets resonansfrekvens utbud och minska de ljudvågor som orsakar det att vibrera i första hand. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Tigersåg
Grinder från 4 avgas klämmor
svetsare och förnödenheter svetsning Sida 2 eller 4 6-tum lång "Cherry Bomb"-typ halsdukar
Large slangklämma
Exhaust header wrap
Visa fler instruktioner
en

Skär en två-fotdel av avgaser slang ut ur en rak sektion av röret. Helst gör detta klipp så nära motorn som möjligt, men inte mindre än 12 inches bort från katalysatorn. Skjut en avgas klämma över en av dina cherry bomb ljuddämparen kopplingar och skjut cherry bomb över den del av röret närmast omvandlaren. Dra åt klämman. Skjut andra cherry bomb över den andra änden av röret, men dra inte åt klämman ännu.
2

Håll två fot utskärning upp i mellan körsbär bomber. Markera det så att det kommer att glida minst 1 1/2 inches i ljuddämparen tips när du installerar den i mellan dem. Om du är osäker, markera det lite långt. Kapa röret och testa montera den mellan de två körsbär bomber och trimma fill-bit för att passa om det är för lång. Dra bit tillbaka ut, installera klämmorna över körsbär bomber och installera röret. Dra åt slangklämmor, men ta bort den bakersta cherry bomb klämma.
3

Wind din header wrap runt bakre cherry bomben två gånger och håll wrap medan du installerar avgas klämman över det. Avgassystemet klämma både håller cherry bomb på plats och förankrar wrap. Du kan använda en separat slangklämma för att fästa huvudet wrap, men det finns ingen mening med att slösa bort en rätt bra avgas klämma.
4

Sjal din avgasröret med header wrap från andra cherry bomb hela vägen tillbaka till ljuddämparen. Du kan behöva riva upp rullen helt att montera den mellan toppen av röret och chassit. Slå in röret i trånga spiraler, så att varje spiral att överlappa den sista med ca 1/2 tum. Du kanske vill installera en slangklämma varannan meter eller så för att hålla skalet från riva upp när du arbetar mot ljuddämparen.
5

Säkra avgaserna wrap på ljuddämparen, hålla den spänd hela tiden . Säkra wrap med klämman stock ljuddämparen som du gjorde på cherry bomb, eller använd en separat ljuddämparen klämma eller slangklämma om din ljuddämparen är svetsad på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87086.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.