Hur man installerar en alpin Overhead DVD-spelare

Att ha en overhead DVD-spelare installerad i din bil kan vara skillnaden mellan en tråkig resa och en underhållande för dina passagerare. Ansluta en Alpine overhead DVD-spelare är mycket mindre komplicerat än det låter. Enkelt att ta bort takbelysning att använda dess ledningar så att du inte behöver lägga några kablar till din bil. Monteringskonsolen hänger över taket hålet där takbelysning brukade vara för att täcka tomrummet. Installationen använder vanliga hushåll verktyg och tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Montera liten platt-skruvmejsel mellan taket och takbelysning. Manövrera skruvmejseln runt takbelysning för att lossa det från sin plats. Använd dina händer för att dra takbelysning från taket hålet när du kan passa ditt finger mellan taket och takbelysning. Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning.
2

Tryck trådarna upp i taket hålet och täcka hålet med fästet. Använd en snickare kniv för att spåra runt fästet skär headliner. Ta bort bygeln för att ta bort den kapade biten av innertaket. Ta bort innertaket som ligger under fästet är viktigt eftersom det gör fästet att sitta tätt mot taket, vilket minskar skärm vibrationer när fordonet är i rörelse.
3

Dra ledningar ut ur hålet och montera dem genom springan i fästet, sedan montera fästet över taket hålet. Använd en borr med en maskin kran borr för att borra ett hål genom varje hörn av fästet i taket. Borra inte djupare än djupet av taket. En maskin kran borr skapar gängor i hålet som används för säkring av skruvar.
4

in en skruv genom varje borrhål och dra åt dem med en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet tills det klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95769.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.