Hur öka hästkrafterna på en RX7

Mazda RX-7 är en av de få ikoniska sportbil från Japan. Sedan det infördes 1978, utvecklat RX-7 en kult-liknande följande, och producerades för tre generationer, fram till 1995. Oavsett om RX-7 är en första generationens modell med en relativt blygsam "fabrik" eller standard hästkrafter utgång, eller en av de mer robusta tredje generationens modeller, ändringar i luftintaget, avgassystemet och elektroniska styrenheten kan resultera i betydande hästkrafter vinster. Saker du behöver
Aftermarket luftintagssystem
Performance avgassystem
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna RX-7 lager luftintag systemet, och ersätta det med en eftermarknad lösning från ett antal tillverkare. Eftermarknaden system kommer att möjliggöra mer sval luft in i motorn, vilket inte bara kommer att öka hästkrafter, men öka bränsleekonomi.
2

Byt fabriken utrustade avgassystemet med en större diameter eftermarknaden system som är utformad för att frigöra flödet av avgaserna. En föreställning eftermarknaden avgassystem tillåter roterande motor i en RX-7 för att producera mer hästkrafter och vridmoment genom att minska mottrycket i avgassystemet. Förutom att låta motorn att producera mer hästkrafter, kommer en eftermarknad avgassystem ger RX-7 en ännu mer aggressiv och sportig klingande avgasljud.
3

Anslut en eftermarknad prestanda chip till RX-7 elektronisk styrenhet. Eftermarknad chips förbättrar prestanda genom att ändra den programvara som styr motorns funktioner. Förutom att öka hästkrafter, vissa eftermarknaden prestanda chips förbättra prestanda genom att höja maxgränsen och modifiera bränslet och kurvor tändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85572.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.