Hur du köper ersätter hjulbultar

hjulbultar är ansvariga för att hålla hjul och däck montering tätt mot axeln på ett fordon. För vissa blir behovet av att köpa dubbar ersättare hjul nödvändig av uppenbara skäl. En trasig hjulbulten måste bytas ut omedelbart för säkerheten. En hjulbult som har haft dess gängor strippad behöver bytas snabbt innan mer skada kan uppstå för stiftet eller hjul-och däcksenhet under användning. Factory och prestanda hjulbultar kan köpas enkelt, om du vet exakt vad du behöver veta för att beställa de rätta. Nu kan du köpa reservhjul dubbar med självförtroende efter att ha läst dessa enkla att följa stegen. Saker du behöver
Vehicle
hjulbultar
Hammer
Lug nut
rörtång
Mikrometer (vernier) katalog Penetrerande olja
Ordet jack
Jack stå
Rags
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta som är plan. Placera en domkraft under slutet av fordonet med dåliga hjul stud. Lossa alla muttrarna på hjulet när bilen är fortfarande på marken. Höj fordonet från marken när den drabbade hjulets hjulmuttrarna lossas. Lyft bilen så att botten av däcket är minst två inches från marken.
2

Placera en pallbock under axeln och sänk bilen ner på stödbenet. När fordonet sänks ned och stöds av stödbenet, bör botten av den drabbade däck vara minst två inches ovanför marken för att göra utrymme för avlägsnande av monterade däcket. Din tillgång till axelarrangemanget ska vara fritt från hinder när hjulet och däcket montering dragits bort av hjulbultarna.
3

Avlägsna hjulet stud som behöver bytas ut med hjälp av en hammare för att hamra ut eller en skiftnyckel att gänga ur sitt splines eller gängade hjulbult port. Din hjulbult kommer antingen skruvas in eller skjuts på plats. För de gängade portar du kommer att använda den korrekta skiftnyckel för att lossa den från fästet hålet. För drivit in hjulbultar du kommer att kunna hamra dubben ut framifrån. Spraya hjulbulten frikostigt med penetrerande olja innan du försöker ta bort det gamla hjulet stud. Örhängena är benägna att korrosion och kan bli låst i läge. Använd rätt verktyg och stadigt tryck för att ta bort den gamla hjulbulten (er). Eftersom få gamla hjulbultar ut kan vara svårt, är detta rekommenderat förfarande för att enkelt ta bort gamla hjulbultar som behöver bytas ut. Den gamla hjulbulten om det inte är trasigt
4

Mät. Du kan behöva mäta en god hjul stud att få rätt storlek stud ersättning hjulet om det du ska byta är bruten. Mäta ett hjul stud med en mikrometer kommer att ge dig de bästa måtten för att köpa en ny stud ersättare hjul. Du kommer att behöva för att mäta den totala längden av tappen, diametern på den gängade axeln och diametern i vredet eller hylsa av bulten direkt under skruvskallen. Förutom de fysiska dimensionerna av det gamla hjulet stud, kommer du behöver veta tråden typ, och huruvida den gängade räffla är höger-och vänsterhänta. En gängad räfflingen kommer antingen vända sig till höger eller vänster när lossnat. Anteckna den riktning när du tar bort, så att du köper rätt stud byte hjul.
5

Kontakta en bildelar återförsäljare efter att du har dragit av trasiga eller avskalade hjulbult från fordonet. Online, via telefon eller personligen, kan du köpa rätt dubbar Reservhjul med mätningar från det gamla hjulet stud, märke och modell av en fabrik ersättare, eller till och med märke eller modell av en uppgraderad axelaggregat. Det bästa sättet att få rätt ersättning hjulet stud är att ha dina egna mått hands när du kontaktar din återförsäljare hjulbult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83273.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.