Hur man installerar TV i Nackstöd på en 2006 Dodge Magnum

Många fordon kommer nu med inbyggd TV-apparater direkt i baksidan av den främre passagerarens huvud vilar. Detta hjälper till att hålla personer i baksätet, nämligen barn underhöll, särskilt på långa drivar. Om du däremot har en 2006 Dodge Magnum som inte kommer med den inbyggda i TV-apparater är det möjligt att installera din egen, utan hjälp av en professionell. Saker du behöver
Razor eller mattkniv
Märkpenna
Kontakt cement
Skruvmejsel
Strömadapter
TV ram
Bil nackstöd televisionsmonitor
Show Mer Instruktioner
1

bort nackskydden från 2006 Dodge Magnum och placera dem på en solid hård yta (t.ex. ett bord). Slip från sätet som täcker för att avslöja skum under. Placera bildskärmarnas direkt i mitten av skummet och håll den där, sedan spåra runt den med en permanent märkpenna.
2

Klipp ut spårade området med ett rakblad eller mattkniv. Gör det tillräckligt djup för att passa LCD-skärmen. Skär området långsamt eftersom du inte vill rusa genom processen och riva skummet. Addera 3

Spray kontakt cement på baksidan ramen av TV-enheten och skjut in den skum underlag tills det är i jämnhöjd med resten av nackstödet. Låt utrustningen torka i några minuter innan du fortsätter.
4

Skjut huvudstödet täcker tillbaka över skummet. Känn runt baksidan av nackstödet för öppnandet av bildskärmens ram. Skär i en diagonal linje från varje hörn av ramen mot mitten, sedan klippa vår en liten fyrkantig öppning. Detta gör att du kan trycka ner huvudstödet tyget i öppningen.
5

Spray mer kontakt cement i sidorna av TV-ram, skjut nackstödet tyget mot beläggning, vilket gör det möjligt att hålla nere .
6

Känn runt botten av nackstödet för en cirkulär öppning. Detta är den TV kabelanslutning. Peta ett hål genom denna förbindelse med en skruvmejsel.
7

Skjut kabeln från själva bildskärmen genom det öppna hålet, sedan in skärmen i bildskärmarnas. Väl på plats är det låses på plats. Skjut kabeln ner under mattan i bilen tills det är under strecket. Du kan ansluta kablarna till en nätadapter du direkt ansluta till cigarett eller elapparat utlopp, vilket slår på TV-skärmar i 2006 Dodge Magnum nackstöd Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86293.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.