Hur kan jag göra min Jeep Wrangler Ride Smidigare?

Jeep Wrangler är en bil som har varit nästan oförändrad i decennier. Dess enkla design, robusta standarder prestanda och mångsidighet för användning som en utomhus fordon har lockat många människor. Men efter att ha köpt en Wrangler, vissa tycker att attraktionen är för grovt. Stötdämparen församlingar ställs styvare för att motstå stöt, och kroppen av fordonet sitter högt från marken så små gupp på vägen känns mer dramatiskt i kabinen. Om du har upplevt detta problem, finns det några saker du kan göra för att ge din Wrangler en jämnare gång. Instruktioner
1

Byt chock dämpare och fjädrar över fjädrar med lägre högpresterande chocker och fjädrar. Lager Wrangler chocker är utformade för att vara styv för off-road hantering, så ersätta dem med en väg-vänligt alternativ. Sänkning av fordonet minskar översättning av påverkan från hjulen till stugan.
2

Byt däcken med lägre profil däck. Wrangler däck är utformade för dragning, vilket innebär ett fastare grepp på vägytan. Ersätt dem med kortare pendeltåg däck konstruerade för motorvägen för att skapa mindre friktion och även sänka fordonets höjd.
3

Installera en camber kit för att minska effekterna av brister i vägbanan. När fordonet väljs lägre kommer hjulen att vara i en annan vinkel mot ytan av vägen orsakar de högra och vänstra sidorna av Wrangler arbete mot varandra. Camber kit kommer att räta koll på däcken och minska konsekvenserna av gupp i kabinen.
4

Ta bilen till en professionell för att få hjulen i linje. När vinkeln på hjulen är ur balans åkturen blir bumpier.
5

Shift vid lägre hastigheter och göra varje skift smidigare. Jeep Wrangler kommer med ett högt vridmoment motor som kan hoppa in i varje växel aggressivt, vilket kan göra färden hackig.
6

Lägg vikt på fordonet. Demontering av dörrar och tak eller använda som är gjorda av canvas minskar fordonets vikt, vilket gör att mer att vägbulor. Minska denna rörelse genom att installera en hardtop tak och dörrar som är fulla stål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.