Hur Accessorize My Car

När en bil rullar ut utställningslokalen kan det vara en underbar, glimmande teknisk maskin - men det har ingen karaktär, och det är inte ett fordon som säger något om dig som ägare. Det är där behovet av att shoppa din bil ofta dyker upp. Tillbehör kan falla in i kategorin praktiska tillägg, uttalanden stil, eller ren självsvåldiga lättsinne, oavsett, de tillägg du smycka din bil med kan verkligen skapa ett personligt intyg och en önskvärd plats att vara. Instruktioner
1

lägga till omslag till din standard bilstol för extra komfort och stil. Var medveten om att de med extra stoppning kommer att vara mer bekväm, men också överväga tyger som neopren eller polyuretan hålla temperaturen i bilen regleras för ännu mer komfort. Du kan göra en stil uttalande med läder omslag eller färgglada färger.
2

Använd golvmattor i bilen som tillbehör. De förhindrar villkoren utanför från nedsmutsning insidan av bilen och kan lägga en lyxig look till din bil om du väljer en särskilt snygg matta. De finns i flera material inklusive kokos eller gummi.
3

Accessorize din bil med iögonfallande belysning, som neon i-bil ljus. Du kan också välja från en hel lampor utbud bak för att shoppa din bil. Du kan även köpa lampor som är speciellt utformade för din registreringsskylt för extra individualitet.
4

Lägg ett takräcke till din bil om du kämpar om utrymmet i det inre. Detta är ett tillbehör som är mer praktisk än snygg, men kan ändå vara ett ovärderligt komplement.
5

Utnyttja de senaste trenderna i bil underhållningssystem. Dessa system såsom LCD-skärmar, tak AC, tak skärmar, dvd-spelare och dockningsstation för iPod kan monteras in i bilen för att förvandla din bil till en underhållning komplex för dig och dina passagerare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85014.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.