Hur man målar en lastbil Verktygslåda

Allteftersom tiden marscherar på, är din lastbil verktygslåda bunden att fånga några repor här och där. När tillräckligt många repor ansamlas på verktygslådan, kan det se grov och ridit. Det bästa sättet att få din lastbil verktygslåda ser ut som nya är att investera lite tid och möda på att måla den. Måla din verktygslåda är också en bra idé om du har en vanlig aluminium låda du vill lägga till lite stil på. Med ett brett utbud av färger, kan du ha din verktygslåda målas för att matcha färgen på din lastbil, eller så kan du göra det sticker ut i en kontrasterande färg. Saker du behöver
Avfettningsmedel
Shop handduk 80-slippapper
200-grit eller finare sandpapper
Isopropylalkohol
tidningen
Etch primer

Visa fler instruktioner
1

Ta bort verktygslådan från lastbilen innan arbetet påbörjas. Spraya verktygslådan ner med avfettningsmedel och torka bort fett och andra rester från ytan av verktygslådan. Torka verktygslåda med en butik handduk.
2

Ta bort alla befintliga färgen från ytan av verktygslådan genom att sandpappra det med 80-slippapper. Slipa ytan igen med 200-grit eller finare sandpapper och rengör ytan av med avfettningsmedel.
3

Torka verktygslåda med butiken handduk tills ytan är fri från oljerester . Gnid verktygslådan ner med isopropylalkohol och låt det avdunsta från ytan.
4

Set tidningen under lastbilen verktygslådan för att förhindra sprutdimma. Applicera ett jämnt lager av etch primer på verktygslådan, och sedan vänta fem minuter för pälsen att bota. Applicera ett lager grundfärg och vänta på att härda i 20 till 30 minuter.
5

Applicera två lager av alla väder paint. Låt färgen härda mellan strykningarna. Låt färgen torka och applicera ett tunt lager klarlack på färgen. Låt klarlack torka innan du använder verktygslådan. Kasta tidningen när färdiga målningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87563.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.