Hur Wire en 7-till-5 Way Adapter Trailer Plug

Vissa bilar - t.ex. tunga lastbilar och skåpbilar last - är fast med släp signalering elsystem. Dessa bilar är ofta utrustade med sex-eller sju-vägs trailer försäljningsställen. Om du vill dra en liten släpvagn med ett sådant fordon, får den lilla vagnen har inte en sex-eller sju-vägs plugg. I själva verket är det mer vanligt att en liten släpvagn att ha en fyra-eller fem-vägs plugg istället. Lyckligtvis kan du integrera ett kabelnät i sju-vägen trailer kontakten så att du kan dra en mindre släpvagn. För att montera sele, är det en fråga om att matcha rätt tråd färger tillsammans. Saker du behöver
Automobile med installerad sju sätt trailer plug
Wire-skarv Terminalanslutningarna
Elektriska tång
Fem sätt platt trailer sele
Visa fler instruktioner

1

Placera den blå kabeln från sju-vägs trailer kontakten i botten på mitten gapet på den första tråden Skarvhylsa. Sätt i ena änden av den blå kabeln från fem-vägs kablaget i hålet i hopkopplingshylsa kontakten. Crimp kontakten stängd och gör den elektriska anslutningen med en tång.
2

Placera den bruna ledningen från sju-vägs trailer kontakten i gapet på den andra Skarvhylsa. Sätt den bruna kabeln från fem-vägs kablaget i hålet i hopkopplingshylsa kontakten. Crimp kontakten stängd för att göra den elektriska leden.
3

Placera den vita kabeln från sju-vägen trailer kontakten i gapet på den tredje Skarvhylsa. Anslut den vita kabeln från fem-vägs sele i hålet i Skarvhylsa. Crimp kontakten för att ansluta trådarna samman.
4

Placera fjärde hopkopplingshylsa anslutning under sju-vägs plugg gula tråden tills tråden når botten av kontakten centrum gap. Sätt den gula ledningen från fem-vägs sele i hålet i hopkopplingshylsa kontakten. Crimp kontakten för att göra den elektriska anslutningen.
5

Placera den gröna ledningen från sju-vägs trailer plugg i springan på femte hopkopplingshylsa kontakt. Sätt i den gröna ledningen från fem-vägs sele i hålet i hopkopplingshylsa kontakten. Crimp denna kontakt stängde med tången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86168.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.