Felsökning av en Marksman X9 Fjärrstart

Marksman är ett gemensamt varumärke för keyless fjärrsystem som kan utrustas universellt på fordon av alla olika märken, modeller och år. Dessa fjärrkontroller läggs till din nyckelring och kan användas trådlöst från så långt som ett par hundra meter bort. Om din fjärrkontroll har slutat fungera, kan du felsöka det genom att justera modulen i instrumentbrädan och synkroniseras fjärrkontrollen till modulen. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort instrumentpanelen panelerna under din rattstång och tändning cylinder att exponera Marksman X9 modulen undertill. Du kan förmodligen ta bort dessa paneler genom att skruva bort dem eller poppar dem med en skruvmejsel.
2

Lokalisera kabeln är ansluten till den positiva batteripolen från modulen. Se till att den är ordentligt ansluten i båda ändarna.
3

Ange din bil med din fjärrkontroll och din startnyckeln och vrid din nyckel i tändningslåset till läge "ON".

4

Tryck och släpp "Valet" knappen på fjärrkontrollen, vänta på ett pip från modulsystem, tryck och håll "Valet" knappen igen.
5

Hold startknappen medan du fortfarande håller "Valet." Håll båda knapparna tills systemet piper igen, släpp för att slutföra synkroniserar processen. Din fjärrkontroll ska nu vara redo att använda igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86391.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.