Hur du ansluter en säkringscentralen i Inre av en Eclipse

Ansluta elektroniska tillbehör till den inre säkringslådan av din Mitsubishi Eclipse är ett enkelt och tillförlitligt sätt att utnyttja ett lager strömkälla. Eclipse interiör säkringsbox innehåller ett diagram säkring layout på säkringslådan lock. Detta kan du enkelt hitta rätt säkring för att ansluta din eftermarknaden tillbehör till. Tapping i säkringslådan att driva elektroniska tillbehör kommer också att spara dig besväret att behöva hitta och skarva in i Eclipse selar lager ledningar. Saker du behöver
Fuse tap
kryssmejsel
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla Eclipse 12 -volts batteri genom att ta bort kablarna från batteripolerna. Detta för att eliminera risken för elektrisk stöt när du arbetar med din Eclipse säkring anslutningar.
2

Ta bort det inre locket säkringsdosan, som ligger i förarens fotutrymme. Ovanpå locket hittar du ett diagram säkring layout. Använd detta för att lokalisera rätt säkring för din elektriska tillbehör. Till exempel, om du är ledningsdragning ett tillbehör som kräver en konstant strömkälla, vill du utnyttja en 12-volts säkring. Alternativt bör belysning tillbehör som du bara är intresserad upplyst på natten kopplas till instrumentbrädan ljuset säkringen. Och
3

Nyp bort önskad säkringen att utnyttja. Anslut en säkring kran i stället för lager säkringen. Införlivas i säkringen kranen är en plug-in serieinstallation. Dra bort ungefär 10 mm från änden av tillbehöret tråd, då skjut in den säkring kranen serieinstallation. Säkra anslutningen med eltejp.
4

Tuck eventuellt överskott ledningar bredvid säkringsdosan, och fäst den med eltejp. Om tillbehöret kräver en jordkabel anslutning, eftersom de flesta elektroniska tillbehör gör, är Phillips-skruv som håller fast säkringshållaren till Eclipse chassi en lämplig jordning källa. För att ansluta tillbehöret jordledningen, lossa detta chassi skruv ungefär halvvägs. Vira den exponerade änden jordad tråd runt halsen på skruven, dra åt den i chassit.
5

Byt inre locket säkringsdosan. Anslut 12-voltsbatteri. Starta Eclipse och slå på din nyligen trådbundna tillbehör för att säkerställa en korrekt strömanslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96464.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.